Η A. A. Williams διασκευάζει Smashing Pumpkins

Η εκτέλεση του "Porcelina Of The Vast Oceans" θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο διασκευών της μουσικού

18/11/2020 @ 13:10

Η A. A. Williams έδωσε στη δημοσιότητα την δική της εκτέλεση στο κλασικό "Porcelina Of The Vast Oceans" των Smashing Pumpkins.

Η διασκευή της μουσικού, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο διασκευών της, ονόματι "Songs From Isolation" που θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου μέσω της Bella Union.

H εν λόγω διασκευή, είναι η τρίτη που δίνει στη δημοσιότητα η καλλιτέχνιδα από τον δίσκο, ενώ, σχολιάζοντας την επιλογή της, αναφέρει:

«To "Mellon Collie And The Infinite Sadness" είναι ένα τόσο νοσταλγικό άλμπουμ για μια ολόκληρη γενιά μουσικόφιλων, και ήταν υπέροχο που στα πλαίσια αυτού του δίσκου μπόρεσα να τροποποιήσω ένα κομμάτι του. Το τραγούδι έχει τόσες εναλλαγές και περίπλοκη συνθετική προσέγγιση που ήθελα να τα τιμήσω, αφήνοντας παράλληλα το πιάνο να αναβαθμίσει το αποτέλεσμα με μια ονειρική, θετική διάθεση».

Το "Songs From Isolation" ήταν ένα project που ξεκίνησε τον Μάρτιο όταν επιβλήθηκε καραντίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η A.A. Williams προηγουμένως έχει κυκλοφορήσει τις διασκευές της στο "Be Quiet And Drive" των Deftones και "Lovesong" των Cure.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Songs From Isolation".

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούλιο η μουσικός κυκλοφόρησε το "Forever Blue", ενώ το 2019 συνεργάστηκε με τους Mono στο "Exit In Darkness".

1. Lovesong (The Cure)

2. Where Is My Mind (Pixies)

3. If You Could Read My Mind (Gordon Lightfoot)

4. Creep (Radiohead)

5. Nights In White Satin (The Moody Blues)

6. Be Quiet And Drive (Deftones)

7. Every Day Is Exactly The Same (Nine Inch Nails)

8. Into My Arms (Nick Cave)

 9. Porcelina Of The Vast Oceans (Smashing Pumpkins)

  • SHARE
  • TWEET