«Με την θρησκεία έπαθα την ίδια εμμονή με τα ναρκωτικά» δηλώνει ο κιθαρίστας των Korn

Ο Brian Welch εξηγεί πως ξέφυγε από ακόμα μια εξάρτηση

11/03/2021 @ 13:24

Σε εμφάνισή του στο podcast του Robb Flynn των Machine Head, ο Brian "Head" Welch, κιθαρίστας των Korn και frontman των Love And Death, μίλησε για την σχέση του με την θρησκεία. Ο Welch είχε αποχωρήσει από τους Korn το 2005, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως αντιμετώπισε τις εξαρτήσεις του από τα αναρκωτικά και το αλκοόλ με το να γίνει αναγεννημένος χριστιανός.

Ερωτηθείς για την επίδραση της νέας του αντίληψης στην ζωή του, ο Welch απάντησε: «Το τρελό πράγμα είναι ότι είχα μια εμπειρία με κάτι από άλλη διάσταση. Και δεν ήταν η θρησκεία - το να πηγαίνεις στην εκκλησία και να είσαι καλό παιδί - ήταν σαν κάτι να έχει μπει στο σπίτι μου, και δεν μπορώ να το εξηγήσω μέχρι σήμερα. Αλλά πιστεύω ήταν ο Χριστός που έκανε κάτι σε μένα. Οπότε αυτό ήταν αληθινό - ήταν πολύ αληθινό».

«Αλλα νομίζω υπερέβαλα με όλο αυτό. Και έπαθα εμμονή, όπως με τα ναρκωτικά. Νομίζω ότι το έκανα. Και έπρεπε να βγω από αυτήν την κατάσταση και να βρω την κανονικότητα, επειδή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν ενοχλητικό θρήσκο τύπο να σε πρήζει. Και το είδατε στο ντοκιμαντέρ ("Loud Krazy Love"), ο Jonathan (Davis, frontman των Korn) έλεγε πως τους μισεί, ο κόσμος δεν τους αντέχει. Και για χρόνια είχαμε τέτοιους Χριστιανούς έξω από τις συναυλίες των Korn, λέγοντας πως οι Korn είναι του διαβόλου, και τέτοια. Είναι τρελό. Αλλά είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασα. Και είμαι χαρούμενος για το ποιός είμαι τώρα, και έχω αρκετή ειρήνη και ηρεμία στην ψυχή μου. Νιώθω ισορροπημένος και καλά με τον εαυτό μου» συνέχισε ο Αμερικανός μουσικός.

Ο Welch επέστρεψε στους Korn το 2013, ενώ έχει δηλώσει πως ο Θεός άλλαξε τον τρόπο ζωής του και έφτιαξε την σχέση του με την κόρη του. Ο πιο πρόσφατος δίσκος του με τους Korn είναι το "The Nothing" του 2019, ενώ φέτος κυκλοφόρησε και το "Perfectly Preserved" με τους Love And Death.

  • SHARE
  • TWEET