Η Ελλάδα στα προσωπικά highlight του Steven Wilson

...και πληροφορίες για το επερχόμενο προσωπικό του άλμπουμ!

09/05/2016 @ 22:26

H μεγάλη περιοδεία του Steven Wilson που άρχισε τον Ιανουάριο έριξε αυλαία το περασμένο Σάββατο στην Binyamina του Ισραήλ.

Μεταξύ των τεσσάρων highlight που ξεχώρισε ο ίδιος ο Steven Wilson από τα ταξίδια του, που ξεκίνησαν από Γερμανία, Βρετανία, Σκανδιναβία, συνέχισαν σε Η.Π.Α. Καναδά, Μεξικό μέχρι Νότια Αμερική και έπειτα πίσω στην Ευρώπη σε πολυάριθμες χώρες, είναι και η συναυλία της Ελλάδας με έναν «απίστευτο συναυλιακό χώρο», όπως χαρακτήρισε το Θέατρο Badminton.

Στην ίδια ανάρτηση, ο Steven Wilson αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει να αναπτύσσει τις ιδέες που θα καταλήξουν στον επερχόμενο δίσκο του, ο οποίος πρόκειται να ηχογραφηθεί στο τέλος της φετινής χρονιάς και αναμένεται να ακολουθήσει διαφορετική ηχητική κατεύθυνση από τους προκατόχους του.

«Η μεγάλη περίοδος περιοδειών που ξεκίνησε τον Ιανουάριο έλαβε τέλος και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν και την μετέτρεψαν σε μια τόσο φοβερή εμπειρία! Τα προσωπικά μου highlight είναι οι συναυλίες σε Βουλγαρία και Τουρκία, όπου παίζαμε για πρώτη φορά στην καριέρα μας, και οι sold-out συναυλίες σε φοβερά venues σε δύο χώρες που έχω μέσα στην καρδιά μου, την Ελλάδα και το Ισραήλ. Το show της Βιέννης ήταν επίσης πολύ συναισθηματική εμπειρία, καθότι μάθαμε για τον θάνατο του Prince λίγο πριν βγούμε στη σκηνή και παίζαμε τη διασκευή του "Sign 'O' The Times" (που είχα αρχικά ηχογραφήσει για την σειρά "Cover Version") στις περισσότερες συναυλίες που ακολούθησαν.

Μπορείτε να μπείτε στο Instagram για μερικές προσωπικές φωτογραφίες από την περιοδεία.

Τώρα έχουν σειρά εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ τον Ιούλιο, συμπεριλαμβανομένης μίας στην Βαρκελώνη στις 2 Ιουλίου με Opeth και Magma και στις 27 Ιουλίου στο Zelt Music Festival της Γερμανίας. Έπειτα θα πάμε με το συγκρότημα σε Ινδία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία στο τέλος του Οκτώβρη.

Εν τω μεταξύ, άρχισα να αναπτύσσω ιδέες για το επόμενο άλμπουμ, το οποίο σκοπεύω να ηχογραφήσω στο τέλος της χρονιάς. Καθότι το να μην επαναλαμβάνομαι παραμένει σημαντικό για μένα, θέλω να έχω μια σημαντικά διαφορετική προσέγγιση με αυτό, ωστόσο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τι τροπή θα πάρουν τα πράγματα.»

  • SHARE
  • TWEET