Οι King Garcia στηρίζουν τις γυναίκες πρόσφυγες με το νέο τους single

Μέσω της αγοράς του "We Echo" προσφέρετε σε δράσεις στήριξης κατά της έμφυλης βίας ενάντια σε γυναίκες και κορίτσια πρόσφυγες

05/11/2020 @ 13:43

Το ορχηστρικό rock κουαρτέτο των King Garcia, που αποτελείται από τους Κώστα Κωνσταντινίδη (Mother of Millions), Κάμιλ Καμιενέτσκι (ex Poem), Κορνήλιο Κυριακίδη (Tardive Dyskinesia) και Αλέξανδρο Ορφανό (Bandallusia) κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο "We Echo". Την μπάντα 

«Σε αυτή την αρρωστημένη εποχή, όπου οι αστυνομικοί επιτρέπεται να δολοφονούν πολίτες δημόσια, όπου οι πρόσφυγες αφήνονται να πνιγούν στη μέση της Μεσογείου ή στιβάζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, σε μια εποχή όπου οι φασίστες αισθάνονται άνετα ώστε να χρησιμοποιούν βία και να αλωνίζουν ελεύθερα, δεν μπορούμε να δημιουργούμε (αδιαφορία) και να παραμείνουμε αδιάφοροι» σχολιάζουν οι King Garcia.

Εμπνευσμένοι από παλιές ταινίες και καυτές καλοκαιρινές μέρες, οι King Garcia τραγουδούν χωρίς στίχους δημιουργώντας κινηματογραφικά ηχητικά τοπία που πηδούν από το ένα είδος στο άλλο. Πρίν λίγο καιρό δημοσίευσαν το "We Echo" το οποίο είναι ένας ύμνος για όλους όσους αντιστέκονται στην καταπίεση.

«Μέσα σε αυτές τις αναταραχές, είδαμε το κίνημα "I Can't Breathe" να μεγαλώνει και να διαδίδεται στον κόσμο σαν βροντερό κύμα» σχολίασε η μπάντα. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό και δωρίζουμε όλα τα έσοδα από το Bandcamp σε μια τοπική οργάνωση που βοηθά τις γυναίκες πρόσφυγες εδώ στην Ελλάδα».

Το "We Echo" είναι το τρίτο single της ορχηστρικής rock μπάντας μετά τα "Magnolia" και "Closer (A Tale of All Cities)". Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του single θα διατεθούν στο Διοτίμα, ένα κέντρο γυναικείων μελετών και ερευνών. Πιο συγκεκριμένα, τα χρήματα θα δοθούν στο τμήμα που ενσωματώνει διάφορες δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας ενάντια σε μια πολύ ευάλωτη ομάδα: τις γυναίκες και τα κορίτσια πρόσφυγες.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε το "We Echo" και αγοράζοντας το, να συνεισφέρετε στον σκοπό των King Garcia.

  • SHARE
  • TWEET