Εγκεφαλικό υπέστη ο Nicko McBrain

Αναλυτική ενημέρωση από τον ίδιο και τον manager των Iron Maiden

03/08/2023 @ 13:39

Εγκεφαλικό υπέστη τον Γενάρη ο Nicko McBrain, σύμφωνα με video και γραπτό μήνυμα του ιδίου που έδωσαν πριν λίγα λεπτά στη δημοσιότητα οι Iron Maiden.

Ο 71 ετών ντράμερ αναφέρει ότι η δεξιά του πλευρά παρέλυσε από τον ώμο και κάτω ως αποτέλεσμα του εγκεφαλικού, και έπειτα από θεραπείες επανήλθε στο 70% της προηγούμενης λειτουργικότητας.

Στην ανακοίνωση, ο manager Rod Smallwood συμπληρώνει ότι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για την θέληση που επέδειξε και την πρόοδο που πέτυχε ο McBrain, εκφράζοντας βεβαίως την στήριξη εκ μέρους όλων.

Οι Iron Maiden ολοκληρώνουν αύριο Παρασκευή 4 Αυγούστου το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας "The Future Passt Tour 2023" στο επεισοδιακό λόγω της φετινής κακοκαιρίας Wacken Open Air.

Μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματιστεί τρεις ακόμη συναυλίες στον Καναδά και μία στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το διάστημα 28 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking μπορείτε να διαβάσετε ανταποκρίσεις από τις φετινές συναυλίες των Iron Maiden, τον Ιούνιο στο Hellfest της Γαλλίας και στις αρχές Ιουλίου, στην O2 Arena του Λονδίνου.

  • SHARE
  • TWEET