H νέα ταινία του Terrence Malick έχει φόντο τη μουσική σκηνή του Texas

To πολυαναμενόμενο Song To Song θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Μάρτιο

04/01/2017 @ 17:19

O Terrence Malick, ο 73χρονος δημιουργός ταινιών όπως τα Badlands,The Thin Red Line, The Tree of Life, επιστρέφει τον προσεχή Μάρτιο με τη νέα του ταινία Song To Song και με ένα εντυπωσιακό cast ηθοποιών.

Τα ξένα ειδησεογραφικά site αναφέρουν πως το φιλμ θα είναι μία «σύγχρονη ιστορία αγάπης με φόντο τη μουσική σκηνή του Austin στο Τexas, και επικεντρώνεται σε δύο ζευγάρια: τους μουσικούς Rooney Mara και Ryan Gosling και τον μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας Κουκ (Michael Fassbender) και μία σερβιτόρα (Natalie Portman). Το κυνήγι της επιτυχίας θα λάβει χώρα σε ένα rock 'n' roll τοπίο αποπλάνησης και προδοσίας». Παίζουν επίσης οι Christian Bale, Benicio del Toro, Holly Hunter.

Από το 2012 είχαν εμφανιστεί στο YouTube video από το μουσικό φεστιβάλ στο Τέξας, Austin City Limits, με εκατοντάδες φωτογραφίες (όπως αυτή με τους Val Kilmer και Rooney Mara στη σκηνή) να έχουν δημοσιευθεί.

Παράλληλα, αναμένεται να εμφανιστούν και ονόματα όπως οι Patti Smith, Lykke Li, the Black Lips, Iggy Pop, Florence and the Machine και οι Red Hot Chili Peppers.

  • SHARE
  • TWEET