Νέο άλμπουμ από τους Ghost τoν χειμώνα

Ο Tobias Forge σχολίασε και το ενδεχόμενο συναυλιών προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις της εποχής

09/10/2020 @ 10:20

Ο Tobias Forge, ιθύνων νους των Ghost, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο σουηδικό VK αναφέρθηκε στην άφιξη του νέου, πολυαναμενόμενου άλμπουμ της μπάντας.

Συγκεκριμένα, ο Forge δήλωσε πως, μπορεί η επερχόμενη περιοδεία της μπάντας, τον Μάρτιο του 2021, να έχει ήδη μετατεθεί για το επόμενο φθινόπωρο, η κυκλοφορία του διαδόχου του εξαιρετικού "Prequelle" όμως δεν θα επηρεαστεί.

Ο Forge εξήγησε πως το πλάνο του παραμένει ως είχε, δηλαδή να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Ghost τον ερχόμενο χειμώνα. Όταν ερωτήθηκε για το στιχουργικό περιεχόμενο, και αν θα συμβαδίζει με την τρέχουσα πανδημία, σχολίασε:

«Έχω ήδη δημιουργήσει ένα δίσκο για την μέρα της κρίσης και την οργή του Θεού, αν και το "Prequelle" δεν αναφερόταν σε μόλυνση απλά από επιστημονικής άποψης. 'Εχω το προαίσθημα όμως πως θα δημιουργηθούν πολλοί δίσκοι επηρεασμένοι από την εποχή και την καραντίνα στο εγγύς μέλλον και δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε αυτό».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο συναυλιών με stage show προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις, σε περίπτωση άρσης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Forge ήταν ξεκάθαρος:

«Έχουμε επεξεργαστεί την εναλλακτική να παίζαμε ζωντανά με πιο περιορισμένο στήσιμο. Όμως, ο σκοπός των συναυλιών μου με τους Ghost είναι να μην κάνω εκπτώσεις σε τίποτα, γιατί, δεν είναι αυτό που αναζητά ο κόσμος από εμάς. Ο κόσμος θέλει από εμάς ένα σόου. Δεν εμφανιζόμαστε απλά στη σκηνή και τέλος, το αντίθετο για την ακρίβεια».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες ο Forge παρέλαβε το σουηδικό Music Export Prize, ενώ ο τελευταίος δίσκος των Ghost, "Prequelle", αναδείχθηκε από την συντακτική μας ομάδα τόσο ένας από τους 30 καλύτερους δίσκους της δεκαετίας, όσο και ένα από τα 100 καλύτερα rock album που κυκλοφόρησαν στο ίδιο χρονικό διάστημα, με την λίστα να περιλαμβάνει και τις τέσσερις full length κυκλοφορίες της μπάντας.

Δείτε επίσης:

Ghost: «Καμία σπουδαία rock μπάντα δεν λειτουργούσε σε πλήρως δημοκρατική βάση»

Οι προσωπικότητες των '10s: Tobias Forge (aka Papa Emeritus I, II, III, IV, Cardinal Copia)

Tobias Forge: «Πιο σκοτεινό το νέο άλμπουμ των Ghost»

Αποκαλύφθηκε ο διάδοχος του Cardinal Copia στους Ghost

  • SHARE
  • TWEET