Πρώτο single από το νέο project του κιθαρίστα των Stone Sour

Ο ήχος των The L.I.F.E. Project θα είναι βασισμένος στο πιάνο

23/04/2021 @ 12:17

Ο κιθαρίστας των Stone Sour, Josh Rand, ένωσε τις δυνάμεις του με την τραγουδίστρια των Paralandra, Casandra Carson, στους The L.I.F.E. Project. Το νέο project πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο EP του το καλοκαίρι

Τον περασμένο Μάιο, ο Rand δήλωσε στο podcast "Behind The Vinyl": «Αυτήν την στιγμή, έχω δώδεκα κομμάτια έτοιμα από άποψη μουσικής. Κοιτάζω για τραγουδιστές».

Σχετικά με την μουσική κατεύθυνση του νέου του υλικού, είπε: «Είναι σαφώς διαφορετικό από ότι νομίζω πως θα περίμεναν οι περισσότεροι. Αποφάσισα πως αν ήταν να κάνω κάτι δεν θα ήθελα να ακούγεται σαν τους Stone Sour, γιατί, αναπόφευκτα, θα μοιάζει σε κάποιο βαθμό. Πολλά από τα κομμάτια είναι βασισμένα στο πιάνο και έχω αρχίσει να ενσωματώνω πολλά διαφορετικά όργανα - όλα τα παράξενα είδη κρουστών και διάφορα άλλα. Ήθελα να περάσω καλά και να είμαι δημιουργικός και να μην προσπαθήσω να γράψω το επόμενο "30/30-150" ή να έχω την πίεση να το κάνω».

Οι Stone Sour, οι οποίοι βρίσκονται σε επ'αόριστον διάλειμμα, κυκλοφόρησαν το "Hydrograd"  ενώ ο Corey Taylor κυκλοφόρησε το "CMFT" πέρσι. 

Ακούστε εδώ το πρώτο single των The L.I.F.E. Project με τίτλο "The Nothingness".

  • SHARE
  • TWEET