Οι Iσπανοί post-rockers Toundra ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ

Το "Vortex" κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου

08/02/2018 @ 16:28

Οι Ισπανοί post-rockers Toundra ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου, πέμπτου κατά σειρά, άλμπουμ τους, το οποίο θα ακολουθήσει το επιτυχημένο "IV".

Το "Vortex" αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 27 Απριλίου.

Μιλώντας για τον τίτλο της νέας δουλειάς η μπάντα σχολιάζει:

«Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2012 δώσαμε ένα gig σε ένα συναυλιακό χώρο με το όνομα Vortex Surfer Musiklub, στο Siegen, μια μικρή γερμανική πόλη. Οι άνθρωποι εκεί μας υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη. Ερωτευτήκαμε αμέσως αυτό τον μικρό χώρο όπως και το σπίτι όπου κοιμηθήκαμε το ίδιο βράδυ, ακριβώς δίπλα του. Παίξαμε άλλες πέντε ή έξι φορές σε αυτό το venue και πάντα νιώθαμε τα ίδια ακριβώς συναισθήματα. Αφήνοντας πίσω, λοιπόν, τους ρωμαϊκούς αριθμούς των τίτλων των προηγούμενων δίσκων μας δώσαμε το όνομα του μικρού αυτού μέρους στη νέα μας δουλειά. Θέλουμε με αυτόν τον συμβολικό τρόπο να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αντίστοιχα μέρη, τους fans και γενικότερα όλους όσους μας έχουν βοηθήσει να ζήσουμε το όνειρό μας». 

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε special edition CD digipak, σε gatefold βινύλιο και CD και σε ψηφιακή μορφή. 

Θυμηθείτε εδώ τη συνέντευξη που είχαν δώσει οι Toundra στον Θεοδόση Γενιτσαρίδη και εδώ την περσινή τους εμφάνιση στη Αθήνα.

Το tracklist του επερχόμενου "Vortex":

1. Intro Vortex
2. Cobra
3. Tuareg
4. Cartavio
5. Kingston Falls
6. Mojave
7. Roy Neary
8. Cruce Oeste

  • SHARE
  • TWEET