Ace Frehley: «Είμαι το πιο ενδιαφέρον μέλος των KISS»

Ο εκκεντρικός μουσικός θεωρεί πιο δελεαστική μια βιογραφική ταινία για τον ίδιο, παρά για την μπάντα

25/09/2020 @ 11:55

O πρώην κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των KISS, Ace Frehley, επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι προσεγγίστηκε από τους παραγωγούς ενός επερχόμενου ντοκιμαντερ για την ιστορική rock μπάντα. Ωστόσο, το ποσό που του προσέφεραν για να συμμετέχει ήταν ντροπιαστικό και την απέρριψε. «Σκέφτηκa ότι το ποσό ήταν εξευτελιστικό, επειδή ξέρω πόσα λεφτά θα βγάλουν. Οπότε, είτε μοιράσου τον πλούτο είτε c'est la vie. Έτσι αποφάσισα να μην εμπλακώ. Αλλά έχουν αρκετό παλιό υλικό απο μένα, και πιθανόν να το χρησιμοποιήσουν. Αλλά δεν θα είναι το ίδιο» δήλωσε ο Αμερικανός μουσικός.

Νωρίτερα στη χρονιά, είχε ανακοινωθεί πως ετοιμαζόταν και μια βιογραφική ταινία για τους KISS. Ο μάνατζερ τους, Doc McGhee, δήλωσε ότι ο Mark Canton, ο οποίος δούλεψε και στην ταινία "300" θα εμπλεκόταν στο project. Όταν ο Frehley ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να δει να γίνεται μια βιογραφική ταινία για το θρυλικό συγκρότημα, απάντησε: «Δεν σκέφτομαι μια ταινία για τους KISS. Σκέφτομαι μια ταινία για τον Ace Frehley, επειδή θεωρώ πως είμαι το πιο ενδιαφέρον από τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη. Έχω τις καλύτερες ιστορίες και την πιο ενδιαφέρουσα ζωή. Μεγάλωσα στο Μπρόνξ, φτωχός, από μικρομεσαία τάξη, σε ένα διαμέρισμα με ένα δωμάτιο, και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα του κόσμου».

Οι KISS αποτελούνται πλέον από τους Gene Simmons (φωνή/μπάσο) και Paul Stanley (κιθάρα/φωνή), οι οποίοι είναι και τα μόνα ιδρυτικά μέλη που παραμένουν από το 1973, ενώ στην πορεία προστέθηκαν και οι Tommy Thayer στην κιθάρα και o Eric Singer στα τύμπανα. Ο τελευταίος τους δίσκος ήταν το 2012 το "Monster" για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET