Χίλιοι άνθρωποι παίζουν το "Learn To Fly" για να προσκαλέσουν τους Foo Fighters στην Ιταλία (video)

Στην Cesena συνέβη κάτι πραγματικά ξεχωριστό - Διαβάστε τι έγραψε (και υποσχέθηκε) η μπάντα στο twitter

30/07/2015 @ 18:56
Ήταν μια μεγαλεπήβολη ιδέα ενός μουσικού, που τυγχάνει να είναι μεγάλος οπαδός των Foo Fighters και θέλει απεγνωσμένα να τους φέρει για συναυλία στην πόλη του, την Cesena της Ιταλίας.

Ο εν λόγω μουσικός κατάφερε να μαζέψει χίλιους οπαδούς της μπάντας από όλη την Ιταλία και συντόνισε την όλη προσπάθεια ώστε να αποδοθεί ζωντανά η μεγάλη επιτυχία των Αμερικανών, "Learn To Fly".

Στο τέλος του video ο ιθύνων νους της προσπάθειας αναφέρει: «Αυτό είναι για τον Chris, τον Pat, τον Nate και τον Dave Grohl. Η Ιταλία είναι μια χώρα που τα όνειρα δεν γίνονται εύκολα πραγματικότητα, αλλά είναι ένα μέρος με πάθος και δημιουργικότητα. Αυτό που καταφέραμε είναι ένα μεγάλο θαύμα. Εργάζομαι για αυτό το project εδώ κι ένα χρόνο, σκεπτόμενος πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Χίλιοι ροκάδες ήρθαν από όλη τη χώρα μόνο για ένα τραγούδι. Το αίτημα μας είναι να ζητήσουμε από τους Foo Fighters να έρθουν να παίξουν για εμάς και να δώσουν μια συναυλία στην Cesena.»

Δείτε το πραγματικά εντυπωσιακό video με χίλια άτομα σε φωνητικά, κιθάρες και τύμπανα εδώ.

H μπάντα, μέσω twitter, έγραψε λίγο μετά την ανάρτηση του video «τι όμορφο, Cesena», και επτά ώρες μετά «τα λέμε σύντομα Cesena» με το όνομα του David Grohl (ci vediamo a presto, Cesena, xxx Davide). Η ευχή τους, όπως όλα δείχνουν, έγινε πραγματικότητα!

foofighters-twittercesena
  • SHARE
  • TWEET