The Final Frontier: «Κατεργαριά» του συγκροτήματος τα περί τελευταίου δίσκου των Iron Maiden

11/08/2010 @ 11:58
«Πιστεύω πως τηρείται από όλους μας μεγάλη εχεμύθεια γύρω από το θέμα. Όχι, δε θα είναι ο τελευταίος δίσκος των Iron Maiden, απ' όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον. Γενικά μπορούμε να πούμε πως αν θελήσουμε να κάνουμε άλλο ένα δίσκο, θα τον κάνουμε. Ποτέ μη λες ποτέ».

Αυτά ήταν τα λόγια του Nicko McBrain σχετικά με το αν το "The Final Frontier" θα αποτελέσει την τελευταία studio κυκλοφορία του συγκροτήματος, όπως φημολογείται έντονα τον τελευταίο καιρό.



Ο Steve Harris έχει να δηλώσει σχετικά:
«Είναι αλήθεια, πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω 15 studio δίσκους με τους Iron Maiden. Ή μάλλον, δεν το έλεγα πάντα. Ξεκίνησα να το υποστηρίζω μετά τον τέταρτο ή πέμπτο δίσκο μας, υποθέτω, αλλά δεν περίμενα τότε στην αρχή ότι θα κυκλοφορούσαμε πάνω από 3 albums. Όμως ναι, υπάρχει αρκετή πειρακτική διάθεση γύρω από το θέμα, κυρίως από την πλευρά του Bruce (Dickinson), και ο κόσμος όντως μπορεί να νομίζει ότι αυτός είναι ο τελευταίος μας δίσκος».

«Αν ήταν κατεργαριά; Ναι, σίγουρα ήταν. Χα χα χα! Γιατί παρόλο που δε σκεφτόμαστε ακόμα κάποιο νέο δίσκο, θεωρήσαμε ότι ο κόσμος θα λέει "Ω, είναι το τελευταίο τους album!" κι εμείς θα απαντάμε "Όχι απαραίτητα!". Δεν ξέρω πως θα ονομάσουμε τον επόμενο δίσκο μας. Ίσως τον πούμε "Never Say Never"!», ήταν τα λόγια του Bruce Dickinson.
  • SHARE
  • TWEET