Δεν ήξεραν ότι ο Ozzy είχε ξανακυλήσει στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά οι υπόλοιποι Sabbath

Αποκαλύπτουν ότι είχαν άγνοια μέχρι που τους πληροφόρησε η Sharon

16/12/2013 @ 11:34
Οι συμπαίκτες του Ozzy Osbourne στους Black Sabbath δήλωσαν ότι δεν είχαν ιδέα ότι ο θρυλικός τραγουδιστής είχε ξανακυλήσει στους παλιούς εθισμούς του μέχρι πριν λίγο καιρό.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Ozzy είχε αποκαλύψει ότι τους τελευταίους 18 μήνες είχε ξαναρχίσει να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ozzy είχε τότε κάνει μία ειλικρινή δήλωση στη σελίδα του στο Facebook ότι παρόλη την «τρελή συμπεριφορά» του, τα είχε σταματήσει και ήταν «καθαρός» για 44 ημέρες.

Μιλώντας, τώρα, στο Classic Rock, ο Tony Iommi δήλωσε: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το έμαθα. Δούλευε στο σπίτι του - και όμως δεν το πήρα χαμπάρι. Κανείς μας δεν το κατάλαβε. Το έκρυβε πολύ καλά. Εξεπλάγην όταν μου το αποκάλυψε η γυναίκα του, Sharon. Δεν μπορούσα με τίποτα να το πιστέψω ότι είχε ξεκινήσει πάλι να πίνει. Δεν έβλεπα κανένα σημάδι.»

Ο Geezer Butler πρόσθεσε: «Ήταν πολύ καλός στο να το κρατάει μυστικό. Νόμιζα ότι απλά μιλούσε πολύ -πραγματικά μας τρέλαινε, δεν σταματούσε να μιλάει- και νόμιζα ότι έφταιγε απλά το ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένος που κάναμε αυτό το άλμπουμ. Σίγουρα, όμως, αυτό δεν επηρέασε την απόδοσή του. Δούλεψε καλύτερα από ποτέ. Όταν μας το αποκάλυψε η Sharon, ο Ozzy είχε ήδη ξεκινήσει την αποτοξίνωση.»
  • SHARE
  • TWEET