Τέλος από τους Whitesnake ο Doug Aldrich

Ασυμφωνία με τον David Coverdale για τον λόγο της αποχώρησης

12/05/2014 @ 11:36
Παρελθόν από τους Whitesnake αποτελεί πλέον ο κιθαρίστας Doug Aldrich, με τον David Coverdale να δηλώνει πως αποχώρησε για να ακολουθήσει προσωπική καριέρα και τον Aldrich να διαχωρίζει τη θέση του όσον αφορά τους λόγους του διαζυγίου, αναφέροντας στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε τα εξής:

«Φαντάζομαι πως τα νέα της αποχώρησής μου από τους Whitesnake έχουν διαρρεύσει... Σκόπευα και ήλπιζα ότι θα μπορούσαμε να εκδώσουμε κοινή ανακοίνωση με τον David Coverdale. Θα το κάνουμε το συντομότερο δυνατό, όλα όμως συνέβησαν πολύ γρήγορα και δεν ήμασταν έτοιμοι.
Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο μου αδελφό David για την καταπληκτική πορεία που είχαμε μαζί! Κάναμε πολλά τραγούδια, περιοδείες και σχέδια, πάντοτε εμπνέαμε και κινητοποιούσαμε ο ένας τον άλλον.

Κυριότερα θέλω να ευχαριστήσω το πιστό Whitesnake Choir και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Υπήρξατε για εμένα φανταστικοί και ήταν τιμή μου που έπαιξα για εσάς με τους Whitesnake. Σας αγαπώ και θα σας ξαναδώ σύντομα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ατελείωτη υποστήριξη.

Επίσης, δεν είμαι σίγουρος για το πως και από που ξεκίνησαν οι φήμες ότι θα ακολουθήσω προσωπική καριέρα, αλλά αυτό δεν είναι σωστό ή αληθές. Αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύω να προχωρήσω μόνος μου. Απλά δεν βρίσκομαι πλέον στους Whitesnake και την μπάντα του David Coverdale.
Θα σας ενημερώσω το συντομότερο για το τι θα κάνω, για την ώρα όμως να ξέρετε το πόσο εκτιμώ την υποστήριξή. Ευελπιστώ σύντομα σε κοινή δήλωση με τον «brutal» αδελφό μου, David Coverdale. Πολύ αγάπη από την φαμίλια Aldrich.»

Ο Aldrich ήταν ουσιαστικά το δεξί χέρι του Coverdale στους Whitesnake από την επανένωση του 2003 και έπειτα, κυκλοφορώντας μαζί δύο studio δίσκους, ("Good To Be Bad" το 2008 και "Forevermore" το 2011), ενώ είχε διατελέσει και μέλος της μπάντας του Ronnie James Dio για το διάστημα 2002-2003, συμμετέχοντας στο "Killing The Dragon".

Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στο ιδιαίτερα επιτυχημένο show Raiding The Rock Vault στο Las Vegas, όπου αναβιώνουν επί σκηνής τραγούδια των The Rolling Stones, The Who, The Doors, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, The Eagles, Queen, Van Halen, AC/DC, Journey, Free, Bryan Adams, Supertramp, Toto, Deep Purple και άλλων.
  • SHARE
  • TWEET