Σε EP τελικά οι ακουστικές διασκευές των Shinedown - Video για το "London Calling"

"(Acoustic Sessions)" ο τίτλος του EP των Smith & Myers

22/01/2014 @ 10:38
Στις 28 Ιανουαρίου πρόκειται τελικά να διατεθούν ψηφιακά οι έξι ακουστικές διασκευές που ετοίμασαν οι Brent Smith και Zach Myers, τραγουδιστής και κιθαρίστας αντίστοιχα των Shinedown.

Οι διασκευές θα περιλαμβάνονται στο EP "(Acoustic Sessions)", το οποίο θα κυκλοφορήσει υπό την επωνυμία Smith & Myers.

Κάθε διασκευή θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο video, αρχής γενομένης από το video για το "London Calling" των Clash που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του Billboard. Το συγκεκριμένο κομμάτι μάλιστα ήταν εκείνο που δυσκόλεψε περισσότερο ερμηνευτικά τον Brent Smith.

Οι υπόλοιπες τέσσερις ακουστικές διασκευές θα διατεθούν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον (αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο άλμπουμ με δέκα κομμάτια), καθώς οι αντίστοιχοι πρωτότυποι καλλιτέχνες διαφώνησαν με την διάθεση των εκτελέσεων σε video. Πρόκειται για το "Wanted Dead Or Alive" των Bon Jovi, το "In The Air Tonight" του Phil Collins, το "Someone Like You" της Adele και το "Black" των Pearl Jam.

Όσον αφορά στον διάδοχο του αρκετά επιτυχημένου "Amaryllis" που κυκλοφόρησε το 2012, οι Shinedown βρίσκονται, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ήδη στο studio, δουλεύοντας πάνω στα κομμάτια που θα αποτελέσουν τον πέμπτο δίσκο της καριέρας τους.

Το "(Acoustic Sessions)" EP των Smith & Myers περιλαμβάνει τα εξής κομμάτια:

01. "London Calling" (The Clash)
02. "Sitting On The Dock Of The Bay" (Otis Redding)
03. "Nothing Else Matters" (Metallica)
04. "She Talks To Angels" (Black Crowes)
05. "Blue On Black" (Kenny Wayne Shepard)
06. "Runaway Train" (Soul Asylum)
  • SHARE
  • TWEET