O τραγουδιστής των Shinedown νίκησε τη μάχη με τον εθισμό

16/01/2013 @ 11:36
Ο τραγουδιστής των Shinedown, Brent Smith, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι νίκησε τον εθισμό του στην κοκαΐνη, τα παυσίπονα και το αλκοόλ, μετά από μάχη τεσσάρων ετών, ενώ κατάφερε επίσης να χάσει και τα 30 κιλά που είχε πάρει.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στην LA Times:

«Τα κιλά ήρθαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Περιόδευα για δώδεκα χρόνια και κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο δίσκων ήμουν εθισμένος στην κοκαΐνη, το OxyContin και το αλκοόλ. Η κοκαΐνη και το OxyContin κρατούσαν τα κιλά μου χαμηλά. Στον τρίτο δίσκο σταμάτησα τα ναρκωτικά και άρχισα να καταναλώνω πολλή ζάχαρη. Εξακολουθούσα να πίνω πολύ, οπότε έτσι πήρα πολύ βάρος.»

«Όταν εμφανίστηκα το 2009 στην τηλεόραση και η παρουσιάστρια είπε αστειευόμενη «στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Meat Loaf», με πείραξε. Είμαι οπαδός του Meat Loaf, αλλά η σύγκριση που έκανε η παρουσιάστρια δεν αφορούσε τον μουσικό τομέα. Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν η γυναίκα μου μού μίλησε στα ίσια για το πρόβλημά μου. Τότε ήταν που κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι υγιής και δυνατός για την οικογένειά μου.»

«Τώρα πια είμαι εντελώς καλά. 30 κιλά πιο αδύνατος και χωρίς εθισμούς. Είμαι εντελώς διαφορετικός επί σκηνής. Έχω μεγαλύτερη αντοχή και μεγαλύτερη διαύγεια νου.»
  • SHARE
  • TWEET