Προχωράει το project των Wilson / Akerfeldt / Portnoy

17/05/2010 @ 11:57
Αν και έχουν περάσει ήδη κάποια χρόνια από τη στιγμή που η ιδέα ενός project με τους Steven Wilson (Porcupine Tree), Mikael Akerfeldt (Opeth) και Mike Portnoy (Dream Theater) ακούστηκε πρώτη φορά, το βαρύ πρόγραμμα των τριών δεν τους είχε επιτρέψει μέχρι στιγμής την πραγματοποίησή του.



Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Wilson στο περιοδικό Chordstruck όμως, ο ίδιος μαζί με τον Akerfeldt ξεκίνησαν επιτέλους την από κοινού σύνθεση κομματιών, μέσα στον Απρίλιο.

«Γράψαμε περίπου 15 λεπτά μουσικής τον προηγούμενο μήνα, στο στούντιό μου κοντά στο Λονδίνο, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό. Νομίζω πως ο κόσμος θα παραξενευτεί από την κατεύθυνση. Αν περιμένουν κάποια μορφή death-metal-progressive rock, τότε θα εκπλαγούν, γιατί δε μοιάζει με κάτι τέτοιο. Το τελευταίο πράγμα που θα κάνουμε, είναι κάτι κοντινό σε αυτά που ο κόσμος ξέρει από τις δουλειές μας. Θα είναι επικό, τεχνικό και φιλόδοξο. Συνεχίζουμε να γράφουμε. Είναι μεν rock μουσική, αλλά σκοτεινή και πειραματική. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και πολύ διαφορετικό με αυτό το project», τόνισε αναλυτικά ο mainman των Porcupine Tree.
  • SHARE
  • TWEET