Οι Opeth ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Δεκέμβριο

27/10/2009 @ 11:56
Οι Σουηδοί τιτάνες του progressive metal επιστρέφουν για δύο βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club στην Αθήνα και Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater, στη Θεσσαλονίκη.



Οι Σουηδοί Opeth αποτελούν ένα μοναδικό μουσικό φαινόμενο που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Είναι ένα γκρουπ που καταφέρνει συνεχώς να εξελίσσεται, να πειραματίζεται και τελικά να ωριμάζει κάθε φορά όλο και περισσότερο, κερδίζοντας τους fans της καλής μουσικής παγκοσμίως.

Οι Opeth έχοντας στο ενεργητικό τους 9 άλμπουμ, με τελευταίο το αριστουργηματικό «Watershed», χαρακτηρίζονται από την δεξιοτεχνία τους να πλέκουν αρμονικά διαφορετικά είδη μουσικής, έχοντας πάντα ως βάση το death metal. Το αποτέλεσμα? Δυνατές κιθάρες και σκληρά φωνητικά του death metal, rock στοιχεία της δεκαετίας του '70, ψυχεδελικές μελωδίες, progressive πινελιές και ελεύθερες μορφές της τζαζ! Ένα αρμονικό μουσικό αποτέλεσμα που δύσκολα αντιγράφεται!

Οι Opeth όμως αποτελούν και μία από τις πιο άρτιες live band. Η σκηνική τους παρουσία είναι αντάξια της φήμης τους, γεγονός που μας απέδειξαν στα δύο πρόσφατα live τους την περασμένη άνοιξη. Είναι εκρηκτικοί, μελωδικοί, τολμούν να πειραματιστούν και κυρίως να δηλώσουν με ευθύτητα το καλλιτεχνικό τους στίγμα.

Επιστρέφουν για δύο μόνο βραδιές αυτό το Δεκέμβριο!

Check:
http://www.opeth.com/index.php/
http://www.myspace.com/opeth

Line Up:
Mikael Åkerfeldt- Guitars, Vocals
Martin Mendez- Bass
Per Wiberg -Keys
Martin Axenrot -drums
Fredrik Åkesson - guitar

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου.
Τιμή εισιτηρίου: 35€

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr



Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET