Οι υποψηφιότητες για το Rock and Roll Hall of Fame του 2016

Ξανά υποψήφιοι οι Deep Purple μαζί με Nine Inch Nails, The Smiths και Yes μεταξύ άλλων

08/10/2015 @ 16:46
Οι υποψήφιοι της τάξης του 2016 για είσοδο στο Rock and Roll Hall of Fame είναι συνολικά 15 και από αυτούς οι 10 θα γίνουν μέλη του.

Οι υποψήφιοι είναι:
Chicago
Cheap Trick
Deep Purple
The Cars
Janet Jackson
N.W.A
Nine Inch Nails
The Smiths
Yes
Chaka Khan
Chic
The J.B.'s
Los Lobos
Steve Miller
Τhe Spinners

Aπό εδώ έχετε το δικαίωμα να ψηφίσετε και εσείς. Η επιλογή θα γίνει στα μέσα Δεκεμβρίου και η τελετή ένταξης τον Απρίλιο του 2016. Ενδιαφέρον έχει η νέα υποψηφιότητα των Deep Purple. Η hard rock μπάντα έχει δικαίωμα ένταξης εδώ και 22 χρόνια, το 2012 και ’13 ήταν υποψήφια, πέρσι ξεχάστηκε. Οι ίδιοι έχουν δηλώσει πως θα είναι τιμή να μπουν, αλλά δεν το σκέφτονται ως κάτι που πρέπει να συμβεί πάση θυσία.

Για να μπορείς να είσαι υποψήφιος, θα πρέπει να έχεις κυκλοφορήσει δίσκο ή τραγούδι το 1990 ή νωρίτερα. Οι Chic είναι προτεινόμενοι για 10η φορά, οι N.W.A για 4η, και οι Deep Purple με τους Spinners για 3η. Πέρσι, στο Hall of Fame μπήκαν οι Green Day, Lou Reed, Paul Butterfield Blues Band, Joan Jett & The Blackhearts, Stevie Ray Vaughan and Double Trouble και ο Ringo Starr.

Αν ψηφίσετε, πάρτε μια γεύση για τους Deep Purlple από αυτό το αφιέρωμα για τα καλύτερα live album τους. Όχι πως χρειάζεστε καθοδήγηση...
  • SHARE
  • TWEET