«Έπρεπε να απολύσω τους μαλάκες και να κρατήσω το όνομα Sepultura»

Ο Max Cavalera θυμάται μια πολύ δύσκολη εποχή της ζωής του

21/09/2016 @ 10:44

Σε μια νέα συνέντευξη στο Metal Insider, ο Max Cavalera μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους Sepultura και να φτιάξει τους Soulfly.

«Ήταν μια δύσκολη εποχή. Δεν πίστευα πως θα έφευγα ποτέ. Δεν έπαιζα τίποτα τον πρώτο μήνα. Έπινα και "φτιαχνόμουν". Σιγά-σιγά, όμως, η μουσική, τα riffs, τα ρεφρέν, όλα μου φάνηκαν μέρος του εαυτού μου».

«Σε πολλούς αρέσει, περισσότερο απ' όλους, ο πρώτος δίσκος των Soulfly. Ίσως επειδή είχε πολλή απόγνωση (γελά)».

«Οι Sepultura ήταν σαν το μωρό μου. Μετά από τόσα χρόνια και όσο το σκέφτομαι, έπρεπε εγώ και ο Igor να είχαμε απολύσει τους δύο μαλάκες (σ.σ. assholes για την ακρίβεια, λογικά εννοεί τους Andreas Kisser και Paulo Xisto Pinto Jr.) και να είχαμε κρατήσει για εμάς το όνομα Sepultura. Γιατί δεν το έκανες, θα μου πεις! Δεν ξέρω. Εκείνη την εποχή ίσως δεν είδα το μέλλον, απλά παραιτήθηκα».

Όσο για την "Return To Roots" περιοδεία, η οποία θα κάνει στάση και στην Αθήνα την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, ο Max θεωρεί πως θα είναι κάτι ξεχωριστό, καθώς τον γυρίζει σε μια εποχή που όλες οι ιδέες στον δίσκο ήταν δικές του. «Αυτό θα είναι το καλύτερο που θα βγει από αυτή την ιστορία. Το "Roots" είναι πάντα στην καρδιά μου. Είναι ένα καλό φινάλε σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή».

  • SHARE
  • TWEET