Οι Stonebringer ζωντανά στο Rocking Radio

Στην εκπομπή "Metal Mass" με τον Αντώνη Κονδύλη, 10 το βράδυ

26/05/2015 @ 13:32
Στην εκπομπή "Metal Mass", την Τρίτη 26/5, από τις 10 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα καλεσμένοι του Αντώνη Κονδύλη οι Πειραιώτες Stonebringer.

Το τετραμελές συγκρότημα χώθηκε για τα καλά στον χώρο του σκληρού ήχου: Οι Stonebringer κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, "Those Winds" (διαβάστε εδώ την κριτική από τον Γιώργο Ζαρκαδούλα), που βάζει υποψηφιότητα για τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς ενώ μεταξύ άλλων άνοιξε για τους Opeth στην τελευταία τους συναυλία στη Θεσσαλονίκη και τους Orange Goblin στο ΑΝ Club. Μην τους χάσετε.

Όπως μην χάσετε και τις Rocking μουσικές επιλογές που επιμελήθηκε ο Γιάννης Λυμπέρης και θα σας κρατήσουν καλή συντροφιά από τις 5 μ.μ. και για μία ώρα, μιας και στις 6 μ.μ. θα ακολουθήσουν τα «Άτομα Παρφέ», δηλαδή ο Θάνος Ηλιόπουλος και ο Λευτέρης Καλονάρης.

Ακριβώς στις 8 και μέχρι τις 10 μ.μ., ζωντανά στον διαδικτυακό αέρα του Rocking Radio οι Moonshiners –ή φανεροί πράκτορες Θου-Ζου ή απλώς Γιώργος Ζαρκαδούλας και Θοδωρής Ξουρίδας- με ολοφάνερες μουσικές αποστολές. Η σημερινή: Τζίμης Πανούσης ή Black Keys; Need ή Black Angels; Οι Moonshiners θα σας προτείνουν τον συναυλιακό MVP της τρέχουσας εβδομάδας προτού καν αυτή τελειώσει..

Και σήμερα, Τρίτη 26 Μαΐου, έχουμε ετοιμάσει για σας ένα ζωντανό πρόγραμμα γεμάτο και όλα τα rock γούστα, γι'αυτό συντονιστείτε στην συχνότητα του Rocking Radio!
  • SHARE
  • TWEET