Το Rock Heat Classics festival «παίζει» στο Rocking Radio

Τα συγκροτήματα του φεστιβάλ επιλέγουν τις αγαπημένες τους μουσικές για το ραδιόφωνο του Rocking

31/05/2017 @ 14:30

Το Rock Heat Classics Festival είναι εδώ...

Οι θρύλοι της hard rock, οι Σκωτσέζοι Nazareth, ένα συγκρότημα που εδώ και πέντε δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής, αυτό το καλοκαίρι θα «ηλεκτρίσουν» την Ελλάδα.

Ο Pete Agnew, ο Jimmy Murrison, ο Lee Agnew και ο Carl Sentance θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα τραγούδια που δεν λείπουν από καμία rock συλλογή, τα τραγούδια που ενέπνευσαν καλλιτέχνες όπως οι Guns N’ Roses ( με τον Axl Rose να περίλαβει την διασκευή του  Hair of the Dog  στο άλμπουμ  Spaghetti Incident ) Judas Priest ,Motorhead  κ.α.
Razamanaz, Dream On, Hair of the Dog, και κυρίως το Love Hurts -μια από της πιο γνώστες  μπαλάντες στη ιστορία της rock μουσικής ,με πάνω από ένα εκατομμύριο πώλησης στης Η.Π.Α - έβαλαν τους Νazareth  στον χάρτη των κλασσικών rock συγκροτημάτων.

Στις 14 Ιουνίου οι rock μνήμες ζωντανεύουν στο Piraeus 117 Academy με τους Nazareth να ροκάρουν όπως μόνο οι Rock Legends γνωρίζουν! 

Στο πλαίσιο του Rock Heat Classics Festival  επίσης θα εμφανιστούν:

Στέλιος Σαλβαδόρ Μωρά Στη Φωτιά, μια μπάντα που ξεκίνησε πριν 30 χρόνια, για να ταράξει τα νερά της ελληνικής ροκ σκηνής. Έχοντας στο ενεργητικό τους εξαιρετικές συνεργασίες , συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ, ξεχωριστές μελοποιήσεις στα ποιήματα Ελλήνων μεγάλων ποιητών. Ο θρυλικός πρώτος δίσκος του συγκροτήματος Μωρά Στη Φωτιά ήταν ένας καθαρόαιμος Rock And Roll δίσκος που αποτέλεσε και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ελληνική ροκ σκηνή.

Υπόγεια Ρεύματα, σε ένα electric set από όλη την 23χρονη πορεία τους. Ακουστικά μέρη που αναδεικνύουν το έμφυτο λυρισμό τους μπαίνουν ανάμεσα από τις καταιγιστικές ηλεκτρικές τους διαδρομές και τις διασκευές-έκπληξη. Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Με μια πορεία σταθερή, βαθιά στον πυρήνα της μουσικής και των συναισθημάτων.

Τη βραδιά ανοίγουν:

Οι Riverbed: Σχηματίστηκαν στα μέσα του 2012, από τον τραγουδιστή της μπάντας Αποστόλο Λιάπη.  Εχουν εμφανιστεί σε όλες τις γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας, ενώ έχουν συμμετάσχει με απόλυτη επιτυχία σε καταξιωμένα φεστιβάλ. O ήχος τους μας ταξιδεύει στην δεκαετία του 1970 και κινείται σε classic / vintage rock και hard rock μονοπάτια.

Info

Τιμές  εισιτηρίων:
Γενική είσοδος 
Προπώληση: 25 ευρώ
Ταμείο: 28 ευρώ
ΑΜΕΑ: 15 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
ticketservices.gr (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου) 
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Public
Ticket House


Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας του Rock Heat Classics Festival, παρουσιάζει μέσω του Rocking Radio τις αγαπημένες μουσικές των σχημάτων που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ.

Την Πέμπτη, 8 Ιουνίου από τις 17:00 μέχρι και τις 23:00 στο Rocking Radio θα ακούτε επιλογές των Nazareth, Μωρά Στη Φωτιά, Υπόγεια Ρεύματα και Riverbed.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα:
17:00 - 18:25 Επιλογές από τα Υπόγεια Ρεύματα
18:30 - 19:30 Επιλογές από τα Μωρά Στη Φωτιά
20:00 - 21:00 Επιλογές από τους Nazareth
21:30 - 23:00 Επιλογές από τους Riverbed

Καλή ακρόαση!

  • SHARE
  • TWEET