O Mike McCready θυμάται τη σχέση των Pearl Jam με τους Nirvana

«Κατασκευασμένη από τα media η όποια κόντρα μας»

01/11/2013 @ 18:56
Η σχέση των Nirvana με τα υπόλοιπα συγκροτήματα του Seattle είναι γεγονός πως δεν χαρακτηριζόταν θερμή όπως π.χ. αυτή των Pearl Jam με τους Soundgarden.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Esquire, ο κιθαρίστας των Pearl Jam, Mike McCready, μίλησε για αυτό το θέμα και χαρακτήρισε την κόντρα Pearl Jam - Νirvana ως υπαρκτή μεν, αλλά σε μεγάλο βαθμό κατασκευασμένη από τα ΜΜΕ.

O McCready δήλωσε πως τα μέλη των δύο συγκροτημάτων είχαν συναντηθεί σε κάποια βραβεία του MTV και ορμώμενος ο ίδιος από μια φήμη πως ίσως συνεργαζόντουσαν ο Cobain με τον Eddie Vedder πήγε και έπιασε την κουβέντα στον Cobain προσφέροντας τις κιθαριστικές του υπηρεσίες σε περίπτωση που πραγματοποιούταν κάτι τέτοιο, με τον frontman τον Nirvana να απαντάει πως άν έρθει ποτέ η ώρα τότε θα το συζητήσουν.

Ο κιθαρίστας των Pearl Jam είπε πως ένοιωθε την ανάγκη να έρθει σε επαφή με τον Cobain και τα άλλα μέλη των Nirvana και να «ρίξει το τείχος» που υπήρχε μεταξύ τους παρότι δεν είχε «χτιστεί» από καμία από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, ο McCready εξήρε τη συνεργασία και τη συναδελφικότητα που είχαν μεταξύ τους τα περισσότερα συγκροτήματα που προέρχονταν από το Seattle και πως βοηθούσε ο ένας τον άλλον.
  • SHARE
  • TWEET