Μέλη των Queens Of The Stone Age και Pearl Jam στο νέο άλμπουμ του Ozzy

Ο Chad Smith αποκάλυψε πως ο θρυλικός frontman προσέγγισε και τον Jimmy Page για να συμμετέχει στο νέο άλμπουμ

04/04/2022 @ 14:01

Όπως φαίνεται, οι αποκαλύψεις γύρω από τους καλεσμένους στον επόμενο δίσκο του Ozzy Osbourne δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σε συνέντευξή του στο podcast "Talk is Jericho", ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, που είχε αναλάβει και τα τύμπανα στο προ διετίας "Ordinary Man", αφού επιβεβαίωσε την εκ νέου  συμμετοχή των Robert Trujillo, Duff McKagan και του παραγωγού/κιθαρίστα Andrew Watt, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Επιχειρήσαμε να έχουμε την αφρόκρεμα των Βρετανών κιθαριστών να συμμετέχει στον δίσκο (σ.σ. αναφερόμενος στη συμμετοχή των Tonny Iommi, Eric Clapton και Jeff Beck ) O Tony Iommi δεν είχε συνεργαστεί ποτέ με τον Οzzy εκτός των Black Sabbath. Μας έστειλε τα riffs του και ο Andrew παίζει μπάσο στο κομμάτι. Το solo του Clapton θυμίζει έντονα Cream, ενώ ο Beck εμφανίζεται σε δύο κομμάτια.

Προσπαθήσαμε να έχουμε και τον Jimmy Page στο δίσκο, να συμπληρωθεί η Αγία Τριάδα. Δυστυχώς όμως, δεν νομίζω πως ο Jimmy παίζει πλέον πολλή κιθάρα. Όμως, ο Mike McCready των Pearl Jam συμμετέχει σε μια σύνθεση, ενώ το ίδιο κάνει και ο γείτονάς μου, ο Josh Homme των Queens Of The Stone Age που προσφέρει ένα solo του. Φυσικά, ο Zakk Wylde είναι παντού, οπότε αν είσαι κιθαρίστας θα λατρέψεις αυτό το άλμπουμ».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του τον Δεκέμβριο, ο Ozzy είχε αποκαλύψει πως έχουν ηχογραφηθεί 15 τραγούδια για το επερχόμενο άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κινηθεί στα ίδια πλαίσια με τον προκάτοχό του, καθώς και να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

  • SHARE
  • TWEET