Myles Kennedy: «Οι Eddie Van Halen και Jimmy Page ήταν ο λόγος που έμαθα κιθάρα»

Ο διάσημος frontman εξέφρασε τις σκέψεις του γύρω από τον θάνατο του θρυλικού κιθαρίστα

22/10/2020 @ 10:26

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξή, ο frontman των Alter Bridge και των Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators, Myles Kennedy, αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Eddie Van Halen, με αφορμή τον θάνατο του θρυλικού κιθαρίστα.

Συγκεκριμένα, ο Kennedy ήταν αρκετά σαφής:

«Γνωρίζω τον γιό του, Wolfie, πολύ καλύτερα. Οι αρκετές συναντήσεις που είχα με τον πατέρα του λοιπόν, ήταν εξαιρετικά σημαντικές για μένα, αφού στο τέλος της ημέρας αυτός και ο Jimmy Page ήταν ο λόγος που έμαθα κιθάρα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι αντιδράσεις στα social media. Δεν έχω ξαναδεί ένα τείχος από συνεχόμενα posts όπου εκφράζουν τι σήμαινε ο Eddie για τον καθένα. Υπό αυτή την έννοια είναι αρκετά όμορφο. Και σκέφτομαι τον Wolfie, και το πως ο κόσμος εκφράζει την συμπαράστασή του προς αυτόν, όλα αυτά αναδεικνύουν μια ανθρωπιά. Να βλέπεις τόσους οπαδούς να είναι εκεί για την οικογένεια του Eddie, είναι πανέμορφο.

Αγαπώ τον Wolfie. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο και ο κόσμος δεν έχει ιδέα του πόσο καλός κιθαρίστας είναι. Ναι, προφανώς μπορεί να παίξει μπάσο. Θα έπρεπε όμως να τον ακούσετε να παίζει τύμπανα. Μπορεί να απογειωθεί! Έχω μιλήσει με άτομα που τον έχουν δει να παίζει κιθάρα και συμφωνούμε πως έχει τα γονίδια του πατέρα του.

Όσον αφορά την απώλεια, ο Eddie ήταν ο Βασιλιάς. Την επόμενη μέρα, μπήκα στο αυτοκίνητο, έβαλα να παίξει το "Van Halen I" και απλά οδήγησα. Οδηγούσα και άκουγα. Ξέρεις, σεβασμός (σ.σ. "hats off")».

Υπενθυμίζουμε πως ο Myles Kennedy αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ με τους Alter Bridge, ενώ ολοκλήρωσε και τον νέο του, προσωπικό δίσκο. Επιπρόσθετα, o μπασίστας των Slash featuring Myles Kennedy And The Conspirators, Todd Kerns, αποκάλυψε την άφιξη νέου δίσκου του σχήματος.

Tο προσωπικό ντεμπούτο του Myles Kennedy, "Year Of The Tiger", κυκλοφόρησε το 2018, έχοντας ψηφιστεί από την συντακτική ομάδα του Rocking στην τέταρτη θέση στην λίστα με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς του.

Δείτε επίσης:

Myles Kennedy: «Όταν δημιουργείς δεν πρέπει να φοβάσαι ή να απολογείσαι»

«A Buyer's Guide»: Van Halen

Η rock και metal κοινότητα για τον θάνατο του Eddie Van Halen

Myles Kennedy: «Ο νέος μου δίσκος θα ροκάρει σκληρότερα»

  • SHARE
  • TWEET