«Oι KISS σταματούν τις περιοδείες μετά το "End Of The Road" tour»

O Paul Stanley εξηγεί τους λόγους που δεν επιτρέπουν στους KISS να περιοδεύουν μέχρι τα γεράματά τους

18/03/2021 @ 12:45

O Paul Stanley, τραγουδιστής και κιθαρίστας των KISS, μίλησε στο Rolling Stone και δήλωσε πως οι KISS έχουν κάθε πρόθεση να συνεχίσουν την περιοδεία "End Of The Road" μετά το πέρας της πανδημίας.

«Είχαμε κάνει 120 show και περνάγαμε ωραία (όταν ξέσπασε η πανδημία). Εννοώ, τον περισσότερο καιρό όταν χάνεις κάποιον ή αλλάζει μια κατάσταση, πιάνεις τον εαυτό σου να λέει "μακάρι να ήξερα", ενώ εδώ έχεις μια κατάσταση που φτάνουμε στο συμπέρασμα πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε (να περιοδεύουμε). Δεν είναι δυνατό. Αν φοράγαμε τζιν και t-shirt, θα μπορούσαμε να το κάνουμε στα 80 και στα 90 μας, αλλά κουβαλάμε εξοπλισμό 40 και 50 κιλά για αρκετές ώρες. Υπάρχει ο παράγοντας της ηλικίας, ο οποίος το κάνει πιο πραγματικό για κόσμο που μπορεί να αμφισβητούσε την ιδέα πίσω από την περιοδεία "End Of The Road". Με αυτό σαν σκέψη, έχουμε μια νύχτα με κόσμο με τον οποίο μοιραζόμαστε ό,τι φτιάξαμε. Οπότε, δεν βλέπω το "End Of The Road" σαν γλυκόπικρο. Το βλέπω σαν κάτι γλυκό. Αν θα υπάρξουν δάκρυα; Σίγουρα. Αλλά, θεέ μου, δείτε τι μας έχει δοθεί. Και από ό,τι λένε οι οπαδοί, δείτε τι τους δώσαμε. Δεν είναι το ίδιο με άλλες μπάντες» δήλωσε ο Stanley.

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία των KISS ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 και είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη, αλλά πλέον αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το 2022.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο τραγουδιστής/μπασίστας των KISS, Gene Simmons, δήλωσε πως έχουν ακόμα 150 show για την περιοδεία "End Of The Tour", μαζί με μια στάση στο πιο κρύο μέρος στον πλανήτη.

  • SHARE
  • TWEET