Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία των Fjodor και Circassian στην Αθήνα

13/09/2012 @ 12:34
Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους: Fjodor
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου @ six d.o.g.s, Αθήνα

Opening act: Circassian
Πόρτες: 20:30 | Είσοδος: 6 ευρώ (δεν θα υπάρξει προπώληση)

Facebook event link

Οι Fjodor μας έρχονται από το Zagreb της Κροατίας και μας φέρνουν psych/space/noise rock χαρμάνι βαθύτατα επηρεασμένο από μουσικές όπως αυτές των -μεταξύ άλλων- Ozric Tentacles και La Otracina, χωρίς να ξεχνάνε τις βαλκανικές τους ρίζες και χωρίς να διστάζουν να πειραματιστούν με όργανα διαφορετικά από αυτά του κλασικού ροκ φορμάτ.

Από το 2008 έχουν κυκλοφορήσει δύο αυτοχρηματοδοτούμενες full-length δουλειές και έχουν περιοδεύσει εκτενέστατα την Ευρώπη. Μέσα στον μήνα που διανύουμε θα κυκλοφορήσουν τη πρώτη τους δουλειά κάτω απο τη δισκογραφική στέγη της MusicBazz&CosmicEye Records, ονόματι "St. Anthony's Fire", αλλά χωρίς να χάνουν χρόνο δουλεύουν ήδη πάνω στην τέταρτη κυκλοφορία τους η οποία ειναι προγραμματισμένη να δει το φως της ημέρας μέσα στο 2013.

Η δεύτερή τους περιοδεία για το 2012 τους βρίσκει να εξερευνούν τα βαλκανικά εδάφη και φυσικά να περνούν και από τη χώρα μας για τρεις συναυλίες-σταθμούς!

Οι Circassian, αν και το όνομά τους μας παραπέμπει σε Καυκάσια φυλή, μας έρχονται από την Αθήνα και μετρούν χρόνια από το 2009. Η τετραμελής ανατολικο-ψυχεδελική kraut/surf μπάντα έχει κυκλοφορήσει ένα ομώνυμο EP και δουλεύει στον πρώτο της δίσκο που πιθανολογείται να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο. Τους έχετε δει να ανοίγουν για My Sleeping Karma και Jeniferever και σε αρκετά ακόμα εγχώρια lives.

Fjodor, Circassian @ 6 D.O.G.S.

Links:
Fjodor @ facebook | Fjodor @ soundcloud | Fjodor @ Youtube
Circassian @ facebook | Circassian @ soundcloud

www.ctsprods.com | www.sixdogs.gr



Δελτίο Τύπου

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τρεις διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία των Fjodor και Circassian, την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο 6 D.O.G.S..

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Fjodor" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Οι τρεις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την ημέρα της συναυλίας.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET