Απειλές για τη ζωή του δέχθηκε ο Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)

Αιτία η προσβλητική, για τους οπαδούς της Flamengo, συμπεριφορά του

11/11/2013 @ 11:10
Σε μία αρκετά περίεργη διαμάχη ενεπλάκη ο drummer των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, κατά τη διάρκεια ενός drum clinic στο Belo Horizonte της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί απειλές για τη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας παρευρισκόμενος πέταξε στον Smith μία φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Flamengo (η οποία έχει ως έδρα την πρωτεύουσα της χώρας, Ρίο Ντε Τζανέιρο). Αφού κράτησε τη φανέλα για λίγο στα χέρια του, κατόπιν και χωρίς να το πολυσκεφτεί προφανώς, την έχωσε, όπως φαίνεται και στο σχετικό ερασιτεχνικό video, στο πίσω μέρος του παντελονιού του.

Τις ανάμεικτες καταρχάς αντιδράσεις εκ μέρους του κοινού διαδέχθηκαν οι επευφημίες αλλά και ένα αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε εναντίον του Smith. Όπως θα αποδεικνύονταν όμως στη συνέχεια, το κακό που είχε γίνει ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια κάτω από το επίμαχο video στο YouTube, εμφανίστηκαν αρκετά τα οποία απειλούσαν ακόμη και τη ζωή του drummer των Red Hot Chili Peppers. Ο Smith φυσικά αναγκάστηκε στο τέλος να ζητήσει μέσω tweeter συγνώμη από τους οπαδούς της Flamengo για την συμπεριφορά του.

Η ακριβής δήλωσή του έχει ως εξής:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο drum clinic, το αστείο μου σχετικά με την αντιπαλότητα των ποδοσφαιρικών ομάδων πήγε πολύ μακριά. Οπαδοί της Flamengo, σας ζητώ συγνώμη.»
  • SHARE
  • TWEET