Ανακοινώθηκαν τα opening acts της συναυλίας των The Men στην Αθήνα

26/03/2013 @ 11:35
The Men

Σάββατο 30 Μαρτίου @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη (facebook event page)
Κυριακή 31 Μαρτίου @ An Club, Αθήνα (facebook event page)

Opening acts
Θεσσαλονίκη: Alien Mustangs, Psychedelic Trips To Death
Αθήνα: The Social End Products, Rita Mosss

«Η Rita Mosss, γερμανοεβραία στην καταγωγή, αποτελεί γνωστή και παλιά καραβάνα του αθηναϊκού πεζοδρομίου και όχι μόνο. Συγγρού, Βουκουρεστίου, Σόλωνος, είναι μερικά από τα γνωστά «στέκια» στα οποία σύχναζε. Όντας καλλιτεχνική φύση από μικρή ηλικία υπηρέτησε με απίστευτη προσήλωση και πάθος την τέχνη του έρωτα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφθασε κάποια στιγμή και μετά από μια πολυετή πορεία έπρεπε να αποσυρθεί σιγά σιγά. Μια όμως τόσο δραστήρια και ανήσυχη προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάθεται άπραγη περνώντας βαρετά τις μέρες της συνταξιοδότησής της. Οπότε στον ελεύθερό της χρόνο που είναι πια αρκετός, έχει αφιερωθεί στη σύνθεση τραγουδιών και συγγραφή στίχων. Λόγω προχωρημένων αρθριτικών και πρεσβυωπίας, αδυνατεί να υποστηρίξει την live performance των πνευματικών της έργων, γι' αυτόν τον λόγο εκμεταλλεύεται δύο καλούς μεν, όχι και τόσο έξυπνους δε παλιούς πελάτες της, με μονο αντάλλαγμα λίγη από την ερωτική σοφία της, απόσταγμα σαράντα και πλέον ετών στο κουρμπέτι. Γιατί η Rita Moss είναι μια γυναίκα με πάθος και λίγο πιο χαλαρή κωλοτρυπίδα.»

Rita Mosss @ facebook | Rita Mosss @ bandcamp

Απόσπασμα από την ανταπόκριση της συναυλίας τους στο Vinyl Microstore (08/11/2012) από τον Βαγγέλη Μακρή, για τη Lifo (πηγή)

«Μακάρι να είχα την ικανότητα να προβλέψω το μέλλον των The Social End Products αυτό το βράδυ της Πέμπτης, αλλά δεν μπορώ. Θα ευχόμουν την επιτυχία τους για τον ένα και μοναδικό λόγο: Είναι παθιασμένοι με το είδος της μουσικής που υπηρετούν, το «βρώμικο» garage. Τέτοιες μπάντες στη χώρα μας δεν μπορούν να κολυμπήσουν στον πολτό της ελληνικής μουσικής. Προφανώς είναι δύσκολο να τους κατατάξουν σε μια γενική κατηγορία, σίγουρα δεν υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστούν με κάποιο λαϊκό αστέρι (σ.σ δες το- ο θεός να το κάνει- χιπ χοπ αυτής της χώρας που μπαίνει και στα μπουζούκια) και όση επιτυχία και να κάνουν η πιθανότητα να βγάλουν πολλά λεφτά από αυτή την δουλειά είναι μηδαμινή. Όλα λοιπόν γίνονται για την «φάση» από την μια, από την άλλη σε βάζει να σκεφτείς: Τι θα γινόταν αν είχαν γεννηθεί κάπου αλλού και όχι εδώ;»

The Social End Products @ facebook | The Social End Products @ bandcamp

Είσοδος // Πόρτες
Θεσσαλονίκη: 15 ευρώ (προπώληση/ταμείο) // 20:30
Αθήνα: 12 ευρώ (περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα μέσω eventbrite | 15 ευρώ (προπώληση/ταμείο) // 21:00

Σημεία προπώλησης
Θεσσαλονίκη: Tickethouse (Μητροπόλεως 102), StereoDisc (Aριστοτελους 4), Lotus Records Store (Σκρα 7), Nephilim Metal Store (Πατριαρχου Ιωακειμ 17)
Αθήνα: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντος στοάς, Αθήνα) | Vinyl Microstore (Διδότου 34, Εξάρχεια) | Rhythm Records (Εμμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια) | Soundeffect Records (Ζαΐμη 30, Εξάρχεια) | themen2013-ath.eventbrite.com

The Men @ Athens 2013

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET