Σtella

Charmed

Sub Pop (2022)
Γοητευμένοι
Πώς βαθμολογείτε το τραγούδι;

Η Σtella, αυτή η ευγενική μουσική φυσιογνωμία γοητεύει τη θρυλική Sub Pop Records, την εταιρεία των μεγάλων συγκροτημάτων των early 90’s, και βλέπει τη δουλειά της να αναγνωρίζεται ως τα πέρατα του κόσμου. Ευελπιστεί σ’ ένα μεγαλύτερο κοινό και σε καινούργιους μουσικούς πειραματισμούς. Πριν λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μας το πρώτο δείγμα από το νέο της δίσκο με τίτλο "Charmed".

Η Σtella, με τα πλούσια φωνητικά της μας υπενθυμίζει ότι προσπαθούμε να γοητεύουμε και να γοητευόμαστε. Καθρεφτίζοντας ο ένας τις επιθυμίες του άλλου σαν πουλιά του παραδείσου σε ένα τροπικό δάσος, χορεύοντας ξέφρενα για να εντυπωσιάσoυμε έναν πιθανό σύντροφο. Όμως, παρά τις προσπάθειές μας, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζουμε…

H Σtella, η κοπέλα που μετατρέπει μικρούς καθημερινούς ήχους σε art pop μελωδίες φέρνει κάτι καινούργιο. Ένα άλμπουμ που γράφτηκε μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου εμπεριέχοντας ένα χαρμάνι με μελωδίες από μπουζούκι και κανονάκι, τις οποίες ανυπομονούμε να ακούσουμε. Το όνομα του δίσκου και το δεύτερο single θα ανακοινωθούν σε περίπου ένα μήνα.

Η Σtella, είναι από τα κορίτσια που λατρεύουμε να ακούμε.

  • SHARE
  • TWEET