Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Paul Di'Anno

O τραγουδιστής δεν έχει καταφέρει ακόμη να πραγματοποιήσει την αναγκαία εγχείριση στα γόνατά του

27/09/2021 @ 12:53

Με ανάρτησή του, Kastro Pergjoni, υπεύθυνος της λονδρέζικης pub Cart & Horses, μέρος όπου το 1976 πραγματοποίησαν οι Iron Maiden το συναυλιακό τους ντεμπούτο, αποκάλυψε πως η κατάσταση της υγείας του, πρώην τραγουδιστή του συγκροτηματος, Paul Di'Anno χειροτερεύει διαρκώς.

Συγκεκριμένα, ο Pergjoni, που είχε πραγματοποιήσει έρανο, συγκεντρώνοντας το ποσό των 13.000 λιρών, δημοσίευσε μια πρόσφατη φωτογραφία του μουσικού, στην οποία εξηγεί πως η πολυπόθητη και αναγκαία εγχείρηση στα γόνατα στην οποία πρέπει να υποβληθεί ο Di'Anno, όσο καθυστερεί τόσο θα επιβαρύνεται η υγεία του.

Ο Di'Anno περιμένει επτά χρόνια πλέον να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για το συγκεκριμένο χειρουργείο, ενώ σε περσινή του συνέντευξη σε podcast, o Pergjoni είχε δηλώσει πως δεν είχε προσεγγίσει τους Iron Maiden με σκοπό να ζητήσει τη βοήθειά τους.

Μπορείτε να συνεισφέρετε οικονομικά στην καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης εδώ, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Di'Anno πριν μερικά χρόνια είχε αφαιρέσει με εγχείριση ένα μη κακοήθη όγκο στους πνεύμονες.

  • SHARE
  • TWEET