Οι νέες κυκλοφορίες της 11ης Φεβρουαρίου 2022

Πρώτη καταιγίδα για φέτος με πληθώρα επίκαιρων ονομάτων πρώτης γραμμής

11/02/2022 @ 12:03

Cult Of Luna - "The Long Road North"
Δεν ζαλίζονται από τις κορυφές, δεν αποπροσανατολίζονται από τις πυξίδες: οι Cult Of Luna μας χαρίζουν ένα άλμπουμ αγνού μεγαλείου.

Συνέντευξη Cult Of Luna στο Rocking:
«Οι καλλιτέχνες πρέπει να πληρώνονται για την τέχνη τους»

Amorphis - "Halo"
Darkness and Light from the Finnish masters.

«Α Buyer's Guide»: Amorphis
Οδηγός δισκογραφίας για μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις της metal μουσικής.

Voivod - "Synchro Anarchy"
Πιο τραχύ και εκρηκτικό, το νέο άλμπουμ των Καναδών επεκτείνει τον μύθο τους παραμένοντας συνάμα προσιτό και περιπετειώδες.

Napalm Death - "Resentment Is Always Seismic"
Τα «απομεινάρια» της τελευταίας δισκάρας και μερικές διασκευές-έκπληξη αρκούν και περισσεύουν για να ανανεώσουν τους όρκους πίστης προς τον θρύλο τους.

Author & Punisher - "Krüller"
Στην πιο προσβάσιμη αλλά και ευαίσθητη στιγμή του, το πειραματικό industrial project του Tristan Shone επεκτείνει τις ηχητικές του δυνατότητες​.

The Silent Wedding - "Ego Path"
Ένα άλμπουμ power/prog αξιώσεων, το οποίο ξεδιπλώνει στο απόλυτο το καλλιτεχνικό όραμα των Silent Wedding.

Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators - "4"
Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses επιστρέφει με τον τέταρτο δίσκο του προσωπικού του σχήματος, που περιλαμβάνει σταθερά τον frontman των Alter Bridge. Βασικό single το εναρκτήριο "The River Is Rising".

Eddie Vedder - "Earthling"
Επιστροφή στην προσωπική δισκογραφία μετά από πολλά χρόνια για τον frontman των Pearl Jam, με πρώτο single το "Long Way", δεύτερο το "The Haves" και τρίτο το "Brother The Cloud". Συμμετέχουν οι Εlton John, Stevie Wonder, Ringo Starr, Chad Smith, Josh Klinghoffer και Glen Hansard.

Alt-J - "The Dream"
Το κορυφαίο βρετανικό alternative σχήμα επιστρέφει στην δισκογραφία πέντε χρόνια μετά το "Relaxer", με βασικό single το "U&ME" και θεματικές ιστορίες του Hollywood και υποθέσεις εγκλήματος.

Zeal And Ardor - "Zeal And Ardor"
Κυκλοφορεί ο πολυναμενόμενος τρίτος δίσκος του περίφημου avant-garde metal σχήματος του Manuel Gagneux, σε συνέχεια των σπουδαίων "Devil Is Fine" (2016) και "Stranger Fruit" (2018).

Big Thief - "Dragon New Warm Mountain I Believe in You"
Το indie folk/rock σχήμα από το Brooklyn επιστρέφει στην δισκογραφία ακριβώς 28 μήνες μετά το εξαιρετικό "Two Hands", με έναν διπλό δίσκο 20 κομματιών, ηχογραφημένο σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες.

Spoon - "Lucifer On The Sofa"
Δέκατος στούντιο δίσκος για τους indie rockers από το Όστιν του Τέξας, με βασικό single το "The Hardest Cut".

Frank Turner - "FTHC"
Ένατος προσωπικός δίσκος για τον 40χρονο Βρετανό punk και folk τραγουδοποιό με περιεχόμενο 14 κομμάτια στην βασική έκδοση.

Trouble - "One For The Road" / "Unplugged" (Reissues)
Συνεχίζονται οι επανακυκλοφορίες των Trouble από την Hammerheart Records με το περίφημο EP "One For The Road" του 1994 που διατίθεται για πρώτη φορά σε βινύλιο. Στο διπλό CD περιλαμβάνονται και τα δέκα κομμάτια του "Unplugged".

Κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στον λογαριασμό του Rocking στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET