Ψηφίστε το setlist της επόμενης διαδικτυακής συναυλίας των Clutch

Η μπάντα θα ανταμείψει τους τυχερούς οπαδούς με ένα εξαιρετικό δώρο

24/07/2020 @ 12:34

Οι Clutch, ζήτησαν την βοήθεια των οπαδών τους σχετικά με την επόμενη διαδικτυακή τους εμφάνιση.

Το "Live From The Doom Saloon – Volume II" θα λάβει μέρος στις 7 Αυγούστου, και η μπάντα ζήτησε από τους οπαδούς της να ψηφίσουν εδώ το ιδανικό για αυτούς σετ δεκατεσσάρων κομματιών.

Σχολιάζοντας αυτήν τους την κίνηση, οι Clutch δήλωσαν:

«Αυτό που κάνει μοναδικό αυτό το stream, είναι το γεγονός πως οι οπαδοί θα μπορούν να φτιάξουν το ιδανικό σετ επιλέγοντας από ολόκληρη τη δισκογραφία μας. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να επιλέξουν ό,τι θέλουν από το "Pitchfork" επτάιντσο του 1991 μέχρι το "Book Of Bad Decisions" και τα "Vault Series"».

Οι οπαδοί που θα δουν να επιλέγεται το δικό τους setlist, θα κερδίσουν ένα εξαιρετικό δώρο, το οποίο θα περιλαμβάνει Orange ενισχυτές, ένα stompbox σε σχέδιο του Brad Davis των Fu Manchu, ένα πετάλι Jim Dunlop Crybaby, μια θήκη Liquid Death μεταλλικού νερού, καθώς και merch της μπάντας.

Υπενθυμίζουμε πως το "Live From The Doom Saloon – I" έλαβε χώρα τον Μάιο, ενώ εισιτήρια για την νέα διαδικτυακή εκδήλωση διανέμονται εδώ.

Ο τελευταίος δίσκος της μπάντας, "Book Of Bad Decisions" κυκλοφόρησε το 2018, ενώ το "Earth Rocker" συμπεριλήφθη στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr

  • SHARE
  • TWEET