Live album στα πλαίσια της Record Store Day από την τελευταία εμφάνιση των Manilla Road στο Up The Hammers

Τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία γιορτάζουν το Μεγάλο Σάββατο, 18 Απριλίου

06/03/2020 @ 16:34

Σε βινύλιο, στα πλαίσια της Record Store Day 2020, θα κυκλοφορήσει μέρος από την τελευταία εμφάνιση των Manilla Road στην χώρα μας και το Up The Hammers Festival τον Μάιο του 2018 στο Gagarin, δύο περίπου μήνες πριν από τον χαμό του αείμνηστου Mark Shelton.

To "Live At Up The Hammers 2018" βγαίνει στην αγορά από την γερμανική Golden Core σε 500 αντίτυπα, θα συνοδεύεται από ένα ραφτό, και θα διατίθεται μόνο σε συνεργαζόμενα δισκοπωλεία σε Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία, από το Μεγάλο Σάββατο, 18 Απριλίου. Εκτός από την κυκλοφορία σε κασέτα μέσω της Postmortem Apocalypse τον Μάιο, δεν προβλέπεται η διάθεση σε κάποιο άλλο φορμάτ.

Η πρώτη πλευρά καλύπτεται από την λεγόμενη τετραλογία ή quadrilogy με τον Andreas Neudi Neuderth στα τύμπανα και τον μακροσκελή τίτλο "Masque Of The Red Death By The Hammer Of The Witches Brew" (συνδυασμό των τραγουδιών "Masque Of The Red Death", "Death By The Hammer", "Hammer Of The Witches" και "Witches Brew").

Η δεύτερη πλευρά περιλαμβάνει τα τραγούδια "Defender", "Metal" και "Crystal Logic", με τον Rick Fisher στα τύμπανα, ντράμερ στα τρία πρώτα άλμπουμ "Invasion", Metal" και "Crystal Logic", που κυκλοφόρησαν επισήμως το διάστημα 1980 έως 1983.

  • SHARE
  • TWEET