Πέθανε ο Mark Shelton των Manilla Road

Ο σπουδαίος και ιδιαίτερα αγαπητός μουσικός δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας

27/07/2018 @ 10:53

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Mark "The Shark" Shelton, ηγέτης των Manilla Road και σημαντικότερη μορφή του underground, επικού heavy metal. Το μοιραίο συνέβη τις τελευταίες ώρες, ενώ το συγκρότημα βρισκόταν στην Γερμανία για συναυλίες, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια του θανάτου.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος του τραγουδιστή Bryan "Hellroadie" Patrick, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, αλλά και ότι θα τρέξει άμεσα καμπάνια για την μεταφορά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νεώτερη ενημέρωση: Όπως επιβεβαιώθηκε από σχετική δήλωση του Patrick στο Facebook, ο Shelton υπέστη καρδιακή προσβολή μετά την εμφάνιση της μπάντας στο Headbangers Open Air Festival την περασμένη Πέμπτη. Η ανταπόκριση στην καμπάνια μέσω της ιστοσελίδας Go Fund Me ήταν συγκινητική και το ποσό που είχε τεθεί ως στόχος συγκεντρώθηκε πολύ γρήγορα, με την αρωγή χιλίων και πλέον ατόμων.

Οι Manilla Road είχαν επισκεφθεί συνολικά επτά φορές την χώρα μας για συναυλίες, με την τελευταία να καταγράφεται την πρώτη ημέρα του φετινού Up The Hammers Festival, προ δύο μόλις μηνών. Περισσότερα για τον Shelton και το συγκρότημα μπορείτε να διαβάσετε στο μεγάλο αφιέρωμα για τα 40 χρόνια των Αμερικανών.

  • SHARE
  • TWEET