Αποχώρησε από την μπάντα ο ντράμερ των King Gizzard And The Lizard Wizard

O Eric Moore θα συνεχίσει να εργάζεται στη δισκογραφική της μπάντας

25/08/2020 @ 11:53

Ο Eric Moore, manager και ένας εκ τω δύο ντράμερ των King Gizzard And The Lizard Wizard ανακοίνωσε πως παύει να είναι ενεργό μέλος της μπάντας.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της δισκογραφικής της μπάντας, Flightless Records, ο Moore μίλησε για το μέλλον του χωρίς να αιτιολογήσει την απόφασή του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε πως θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται με τους King Gizzard And The Lizard Wizard ως μέλος της Flightless Records αλλά δεν θα συνεχίσει ως ντράμερ και manager της μπάντας.

Το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη όσους είδαν κάποια συναυλία μας ή αποτέλεσαν μέλος του κόσμου μας τα τελευταία δέκα χρόνια. Το να μπορώ να ταξιδεύω τον κόσμο δίνοντας συναυλίες μπροστά σας δεν είναι κάτι που θεωρώ αυτονόητο.

Αν και με λυπεί αυτή μου η απόφαση, δεν μετανιώνω και απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο αυτής της πορείας μας. Θα θαυμάζω για πάντα, τις ικανότητες, το ταλέντο και το ήθος καθενός μέλους της μπάντας».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες οι King Gizzard And The Lizard Wizard κυκλοφόρησαν ένα video για το "Honey", και στη συνέχεια για το "Some Of Us" που αποτελoύν και το πρώτο τους νέο υλικό εντός του 2020. Η μπάντα, πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για την δημιουργία του "Infest The Rat’s Nest", που συμπεριλήφθη από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr, τόσο στις 30 καλύτερες κυκλοφορίες του 2019, όσο και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

  • SHARE
  • TWEET