Terra Vibe festival: Smashing Pumpkins, Manic Street Preachers και Kasabian στις 29 Αυγούστου

04/06/2007 @ 05:33
Το Terra Vibe Festival κάνει την ανατροπή και δίνει νόημα στην επιστροφή μας στην πόλη! Στις 29 Αυγούστου οι The Smashing Pumpkins, Manic Street Preachers και Κasabian ορίζουν το απόλυτο summer fest. Επιτέλους ένα δυναμικό, ουσιαστικό rock line up για μια βραδιά που θα γράψει στη συνείδηση των festival goers. Οι Smashing Pumpkins, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δεκαετίας του '90, επανασυνδέονται, κυκλοφορούν το νέο τους album, και επιβεβαιώνουν την εμφάνιση του στην Ελλάδα!

Η κυκλοφορία του "Zeitgeist" συμβολίζει την αναγέννηση των Smashing Pumpkins και τους φέρνει στο TerraVibe Festival μαζί με τα "Disarm", "Today", "Cherub Rock", "1979", "Tonight Tonight" και "Bullet With Butterfly Wings". Tραγούδια που σημάδεψαν την πορεία της alternative μουσικής.

Την ίδια μέρα στη σκηνή του TerraVibe πριν από τους Smashing Pumpkins... οι Manic Street Preachers! To ότι θα μπορούσαν να είναι απλά headliners σε μια ξεχωριστή μέρα είναι κάτι που δε θα αμφισβητήσουμε. Αυτό ακριβώς είναι το δυνατό σημείο του ΤeraVibe Festival... το line up του. Μπάντα απωθημένο του ελληνικού κοινού με όλη τη σημασία της λέξης, οι "Manics" με φοβερό attitude, απίστευτες επιτυχίες, πολυάριθμα βραβεία και κυρίως την αγάπη του φανατικού κοινού τους, θα μας ξεσηκώσουν και θα μας συγκινήσουν με τα "If You Tolarate This Your Childern Will Be Next", "A Design For Life", "Everything Must Go"... αλλά και με το νέο τους άλμπουμ "Send Away The Tigers".



Πριν από αυτούς οι εκκεντρικοί, μοναδικοί Kasabian βάζουν την σφραγίδα του νεωτερισμού και εκσφενδονίζουν το festival feeling. Ποιος τολμά να αμφισβητήσει ότι οι Kasabian είναι η απόλυτη μπάντα του σήμερα. TerraVibe Festival στο Terra Vibe Park! O καλοκαιρινός μας προορισμός. Η προπώληση ξεκινά την Τετάρτη 6 Ιουνίου.



PL1 - Ορθίων - Διακεκριμένη περιοχή: 80 euro
PL2 - Ορθίων - Pitch A: 70 euro
PL3 - Ορθίων - Γενική είσοδος: 50 euro

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET