Διαγωνισμός "Φύλακες Του Γαλαξία" - Κερδίστε προσκλήσεις για την 3D avant-premiere της νέας ταινίας της Marvel!

To Rocking.gr και η Feelgood Entertainment προσφέρουν σε 10 αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Φύλακες Του Γαλαξία"

29/08/2014 @ 10:13
Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την 3D πρεμιέρα της ταινίας "Φύλακες Του Γαλαξία", στο Village at the Mall, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στις 20:30 (20:00 ώρα προσέλευσης).

Φύλακες Του ΓαλαξίαΦύλακες Του Γαλαξία (Guardians Of The Galaxy)

Το σύμπαν της Marvel είναι αποδεδειγμένα μαγευτικό, γεμάτο ηρωικές καταστάσεις, έπη και κατορθώματα. Μετά τον Iron Man, τον Thor, τον Captain America και τους Εκδικητές, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε μια καινούργια ομάδα, πρωταγωνιστές στο blockbuster της χρονιάς.

Κυρίες και κύριοι, ας υποδεχτούμε τους Φύλακες του Γαλαξία. Ο σκηνοθέτης James Gunn (Slither, Super) έχοντας στη διάθεσή του ένα διαστημικό καστ ηθοποιών (Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Vin Diesel, Bradley Cooper) μάς βάζει σε τροχιά και μάς ταξιδεύει σε έναν άλλο πλανήτη, όπου θα γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες, καλούς και κακούς. Ο στόχος, όμως, παραμένει ο ίδιος: η σωτηρία ολόκληρου του γαλαξία.

4 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D.
TRAILERΤο Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την 3D πρεμιέρα της ταινίας "Φύλακες Του Γαλαξία", στο Village at the Mall, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στις 20:30 (20:00 ώρα προσέλευσης).

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρας της ταινίας "Φύλακες Του Γαλαξία"
  • SHARE
  • TWEET