Αγόριαstonilio, Mammock

Αθήνα @ Bad Tooth

Αγόριαstonilio, Mammock Αθήνα @ Bad Tooth
Συγκροτήματα Αγόριαstonilio, Mammock
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Bad Tooth
Διεύθυνση Κακουργιοδικείου 6
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΑΓΟΡΙΑSTONILIO & MAMMOCK live στο BAD TOOTH - ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΓΟΡΙΑSTONILIO

Τα αγόριαstonilio συνεχίζουν να διανύουν τον δρόμο της μουσικής με αγάπη και αφοσίωση για περισσότερα από 10 χρόνια. Καθώς πλησιάζουμε στον 11ο χρόνο της παρουσίας τους στη σκηνή, το συγκρότημα ανακοινώνει ένα ξεχωριστό live event που δεν πρέπει να χάσετε.

Με τρία άλμπουμ στο ενεργητικό τους, τα αγόριαstonilio έχουν δημιουργήσει μια συλλογή τραγουδιών που έχουν κερδίσει την εκτίμηση των φίλων της μουσικής τους σε όλη τη χώρα. Με το 4ο άλμπουμ τους να είναι σχεδόν έτοιμο, το επερχόμενο live θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να παρουσιάσουν τραγούδια από αυτό.

Facebook / Spotify / Bandcamp / Youtube / Instagram
 

MAMMOCK

Οι Mammock είναι μια τετραμελής weird rock μπάντα που σχηματίστηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2018. Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από την ωμή ενέργεια του noise rock σε συνδυασμό με την ένταση του post-hardcore, εισάγοντας παράλληλα στοιχεία από πολλά διάφορα μουσικά είδη. Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Itch, το οποίο έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση και καλές κριτικές από εγχώρια και ξένα μέσα. Το Νοέμβρη του 2022 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ “Rust” από τη Venerate Industries. Οι Mammock είναι γνωστοί για τις εξαιρετικές ζωντανές τους εμφανίσεις κι επιστρέφουν στο Bad Tooth για να διασκεδάσουν με τη νέα τους, ανανεωμένη σύνθεση!

Facebook / Spotify / Bandcamp / Youtube / Instagram

Έναρξη: 21:00

Τιμή: 5€

  • SHARE
  • TWEET