4LT., Minorfase

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

4LT., Minorfase Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα 4LT., Minorfase
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, 4LT και Minorfase, έχοντας ήδη μοιραστεί με επιτυχία την σκηνή του Stage club της Λάρισας, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για άλλη μία εκρηκτική βραδιά στο six d.o.g.s., τρεις μήνες πριν το καλοκαιρινό ραντεβού τους στο 8ο Los Almiros Festival.

Ώρα έναρξης : 21:00
Είσοδος: 5€

4LT.

Οι 4LT. είναι μία alternative rock μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Απαρτίζεται απο τον Πάνο Βάρβα (κιθάρες), Γιάννη Βάρβα (φωνητικά - synth), Χριστόφορο Ραζή (κιθάρες), Αλέξη Κρητικό (μπάσο) και Αντώνη Καναρά (τύμπανα).

Το 2010 ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "Mr Time" και τον Νοέμβριο του 2014 το δεύτερο ομώνυμο EP τους έρχεται στο φως, παρουσιάζοντας και το πρώτο video clip της μπάντας για το τραγούδι ‘Virus’.

Δύο χρόνια μετά, τον Δεκέμβριο του 2016, κυκλοφορεί το ντεμπούτο full length album "Puppet Syndrome Society" σε φυσική και ψηφιακή μορφή με την υποστήριξη της
Los Almiros Records.

Τον Απρίλιο του 2018, κυκλοφορούν την διασκευή στο "It's No Good" των Depeche Mode και συνεχίζουν να εργάζονται σε συνθέσεις, προπομπός των οποίων, αποτελεί το ολοκαίνουργιο "World On Fire", που παρουσιάστηκε ως lyric video τον Φεβρουάριο του 2019.

Η μπάντα έχει συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως το 2nd Los Almiros fest, 4th Rock Aid fest, 4th Music Highway fest, με παρουσία γεμάτη ενέργεια και συναίσθημα.

facebook.com/fourlt
4ltmusic.bandcamp.com

Videos

youtube.com/watch?v=SRTmJFme1lo
youtube.com/watch?v=R-CEW7EPmjc

Minorfase

Μοιρασμένοι σε Βόλο και Λάρισα, οι Minorfase αποτελούν αναμφίβολα ένα πολύ δυνατό και καυτό χαρτί της μουσικής σκηνής του κάμπου.

Αμέσως κατάφεραν ένα εκρηκτικό φιλτράρισμα των επιρροών τους που δεν περνά απαρατήρητο. Heavy rock ύφος με βαθιά ριζωμένες southern γκρούβες και βρώμικες χαμηλοκουρδισμένες κιθάρες που διφωνίζουν. Ο Αγγλικός στίχος και τα Clean φωνητικά που σε πάνε αρκετά ‘ψηλά’ συνοδεύονται απο Metal και Grunge ρυθμούς με ιδιαίτερη βάση στη μελωδία και διαμορφώνουν τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χαρακτήρα του συγκροτήματος.

Τον Νοέμβριο του 2016 κυκλοφόρησαν το πρώτο demo ‘’As I am’’ και το καλοκαίρι του 2017 το ντεμπούτο EP με τίτλο ’’Thoughts’’. Έχουν κυκλοφορήσει Video Clip για το ομώνυμο κομμάτι ‘Thoughts’ και για το κομμάτι ‘Moneymaker’ τα οποία ήδη μετρούν χιλιάδες προβολές.

Tο ντεμπούτο album ‘’ 5 Symptoms Of Spiritual Awakening’’ που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2018, το οποίο και θα παρουσιάσουν, σφύζει από φρεσκάδα και μαγνητίζει από τα πρώτα του λεπτά με τις ευφάνταστες μελωδίες σε φωνητικά και κιθάρες, τους groovy ρυθμούς και την southern-ίλα της ατμόσφαιρας που κατακλύζει τον δίσκο.

Έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και αποτελεί την πρόταση του μήνα Δεκεμβρίου από το Μetal Hammer.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια heavy groove βραδιά με τέρμα τα volume!!!

facebook.com/minorfase
minorfase.bandcamp.com
open.spotify.com/artist/2XdoAJfNBe6tb4bIzYzD7u

Videos

youtube.com/watch?v=zLRRebHsFxM
youtube.com/watch?v=gFNBIP1OoVQ

FB EVENT

 

  • SHARE
  • TWEET