Ακούστε το νέο κομμάτι των 4LT

Το "World On Fire" συνοδεύεται από lyric video που επιμελήθηκαν τα Creatures

04/02/2019 @ 10:27

4LT. - "World On Fire"

Ακούστε το νέο τραγούδι των 4LT. και δείτε το lyric video που επιμελήθηκαν τα Creatures (creatures.gr), στον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι 4LT. είναι μία alternative rock μπάντα απο την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2006. Απαρτίζεται απο τον Πάνο Βάρβα (κιθάρες), Γιάννη Βάρβα (φωνητικά, synth), Χριστόφορο Ραζή (κιθάρες), Αλέξη Κρητικό (μπάσο) και Αντώνη Καναρά (τύμπανα).

Το 2010 ηχογράφησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "Mr Time" και τον Νοέμβριο του 2014 το δεύτερο ομώνυμο EP τους έρχεται στο φως, παρουσιάζοντας και το πρώτο video clip της μπάντας για το τραγούδι "Virus".

Δύο χρόνια μετά, τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφορεί το ντεμπούτο full length album "Puppet Syndrome Society" σε φυσική και ψηφιακή μορφή με την υποστήριξη της Los Almiros Records.

Τον Απρίλιο του 2018, κυκλοφορούν τη διασκευή στο "It's No Good", των Depeche Mode, και συνεχίζουν να εργάζονται σε συνθέσεις που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019.

Η μπάντα έχει συμμετοχές σε φεστιβάλ όπως το 2nd Los Almiros Fest, 4th Rock Aid Fest, 4th Music Highway Fest, με παρουσία γεμάτη ενέργεια και συναίσθημα.

Επικοινωνία
fourltband@gmail.com
facebook.com/fourlt
4ltmusic.bandcamp.com

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET