Αυτό είναι το line-up του φετινού Los Almiros Festival

Η αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής συναντά κορυφαία ονόματα από το εξωτερικό στην όγδοη διοργάνωση του φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι

20/03/2019 @ 23:20

Το Los Almiros Festival είναι εδώ για 8η χρονιά και οι Lafers απ' όλο τον γαλαξία, και όχι μόνο, ετοιμάζονται για ένα ακόμα τεράστιο party. Ανανεωμένο, ζωντανό, ακόμα πιο δυναμωμένο από δυσκολίες και εμπόδια, με ακόμα περισσότερη τρέλα και μεγαλύτερη όρεξη και πάντα σταθερό στις βασικές του αξίες: αυτοοργάνωση, αλληλεγγύη, συμμετοχή. Το πιο ελεύθερο φεστιβάλ όλων ανοίγει τις πόρτες του για ένα εξωφρενικό τετραήμερο. Φέτος, μάλιστα, για έναν επιπλέον πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο σκοπό: για την ενίσχυση του πολύ αγαπημένου φίλου και εξέχοντος Lafer, Άλεξ, που δίνει μια πολύ δύσκολη, μα αποφασιστική, μάχη για τη ζωή!

Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική, χορό, συζητήσεις, γνωριμίες, γέλιο, χαρά, φιλία. Τέσσερις μέρες για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα γούστα. Από το pre-party της Τετάρτης, 31ης Ιουλίου, μέχρι το κλείσιμο του Σαββάτου, 3 Αυγούστου, το αγαπημένο σε όλους δάσος Κουρί θα ζει στους ρυθμούς του 8ου Los Almiros Festival, το οποίο παρουσιάζει και φέτος ένα από τα πιο πλήρη line-up που θα μπορούσε να φανταστεί κάθε φίλος της μουσικής. Rock, stoner, psychedelic, punk, reggae, hip hop, ska, dub, Balkan, heavy, doom… Όλες οι μουσικές συναντώνται και γιορτάζουν μαζί. Η αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής συναντά κορυφαία ονόματα από το εξωτερικό όπως τους μεγάλους Dub Inc., τον θρύλο CJ Ramone στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα και τους σπουδαίους Graveyard.

Όπως κάθε χρόνο, το LAF ανοίγει τις πύλες του και περιμένει τους χιλιάδες επισκέπτες του ζητώντας τους μόνο την πιο θετική διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελό τους. Όλα τα άλλα είναι εγγυημένα!

Μην λείψει κανείς!

Ραντεβού στα χαρακώματα!

8th Los Almiros Festival
31.7 - 1,2,3.8 2019
Δάσος Κουρί, Αλμυρός Μαγνησίας

Ελεύθερη είσοδος / Ελεύθερο camping

Pre Day 31.7

Monkey 3
Screaming Dead Balloons
4LT
Shotgunz

1.8

Dub Inc.
CJ Ramone
Social Waste
Κακό Συναπάντημα
Rationalistas
Τοξικά Απόβλητα
Στράφι

2.8

Graveyard
Nightstalker
Βέβηλος
Baildsa
Oldschool Rednex
Sadhus
Minorfase

3.8

Planet Of Zeus
Bad Movies
Fundracar
Ταφ Λάθος
Puta Volcano
Void Droid
Bonzai

Official website

Los Almiros Festival 2019 Line-up

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET