Echo Train

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Echo Train Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Echo Train
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Echo Train είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα, απο την Αθήνα που γεννήθηκε το 2013 μέσα απο την ηχώ ενος μυστήριου τραίνου. Στη σκηνή του six d.o.g.s θα μοιραστούν τραγούδια απο το πρώτο τους αλμπουμ “Μemento Mori“ και  θα μας μεταφέρουν σε ένα ψυχεδελικό ταξίδι χρωμάτων, με psychedelic blues και garage επιροές απο τα 60’s, σε μία παράσταση που φιλοδοξεί «να οδηγήσει την ψυχή σε παγανιστικά μονοπάτια και να μας φέρει πιο κοντά στα στοιχεία της φύσης και τις σκέψεις του λύκου οταν κοιτάζει την πανσέληνο».

Το οπτικό υλικό που θα προβληθεί εχει επεξεργαστεί η Μαρία Γαλάτη, πολλά απο τα ηχητικά εφέ αυτοσχεδιάζει ο Νikolas Gale, τον ήχο φροντίζει ο Μανώλης Παντελιάς, ενω το οπτικοακουστικό υλικό που θα παρουσιαστεί στην αρχή της συναυλίας είναι εμπνευσμένο απο την μουσική της μπάντας και έχει την υπογραφή της Anna Tsapo και του Μάριου Τσάγκαρη.

Οι Echo Train αποτελούνται απο τους: Ren (vocals), Greggy K. (guitars, beer jug), Dennis Panagiotidis (drums), Thanos Karagiannis (synths), Spyros Valkaniotis (bass).

Το debut album τους "Memento Mori" κυκλοφορησε τον Δεκέμβριο του 2015 απο την The Sound of Everything και μπορείτε να το ακούσετε σε αυτό το link.  

Μια μικρή περιγραφή του αλμπουμ:

“Πάνω από την χώρα των τρελών, ένα πουλί πετάει ελεύθερο. Ο Λύκος ο πιο δυνατός, σταματάει το κυνήγι για να ακούσει μια μελωδία, μέσα από το θρόισμα των φύλλων. Ο ήλιος δύει, απλώνοντας ένα γλυκό, ερυθρό χρώμα στους ορίζοντες. Ο Διόνυσος ξεχύνει ποταμούς κρασιού και έκστασης, ενώ η  Αριάδνη ξετυλίγει τον μίτο της απόδρασης από τον αισθητό κόσμο. Φλάουτα μπλέκονται με τύμπανα που αναγγέλουν την άνοιξη. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανείς. Οι άνθρωποι ρωτάνε "γιατί; ποιος είναι εκεί έξω;" αλλά η απάντηση βρίσκεται μέσα τους και είναι τόσο όμορφη, όσο και σκοτεινή. Οι άγιοι σιωπούν και κοιτούν την μεγάλη φωτιά. Για μια στιγμή, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Όλοι στοχάζονται το σκάνδαλο του σκοταδιού ενώ ο παράδεισος αρχίζει να απλώνει τις εκτυφλωτικές του ηλιαχτίδες. Το Τρένο της Ηχούς φτάνει. Οι Echo Train είναι ήδη στην καρδιά του δάσους.”

Facebook Event

  • SHARE
  • TWEET