The Alcoholic’s Afternoon, Dead Poets Society

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

The Alcoholic’s Afternoon, Dead Poets Society Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα The Alcoholic’s Afternoon, Dead Poets Society
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Alcoholic’s Afternoon Live
w/ Dead Poets Society

live @ six d.o.g.s.

Σάββατο 14 Μαϊου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Οι The Alcoholic’s Afternoon είναι μια μπαντα που κινειται σε indie μονοπατια, κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο της το 2013 και αυτή την περιοδο ηχογραφει τον δεύτερο, με την συμμετοχη στις κιθαρες του Ασκληπιου Ζαμπετα.

Το ντεμπούτο τους “A Thousand Pictures“ έτυχε θερμής υποδοχής, από το κοινό κυρίως της Θεσσαλονίκης, ενώ το single “The Sun Will Shine Behind The Moon“ τους χάρισε σημαντικό airplay σε μεγαλα ραδιοφωνα της πολης. Στο πλαίσιο προώθησης του δίσκου εμφανίστηκαν πλάϊ σε μεγάλα ονόματα όπως οι ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ, ο Παύλος Παυλίδης, οι Motorama και άλλοι. Στο six d.o.g.s θα παρουσιάσουν κομματια από τον πρώτο δίσκο αλλα και δειγμα από την νεα τους δουλεια.

Οι Dead Poets Society εμφανίζονται στα μουσικά δρώμενα το 2012, με τον  ομώνυμο δίσκο τους. Παράγουν αληθινό, αναλογικό psychedelic/progressive rock ήχο και με αυτόν επιδιώκουν να εκφράσουν την πραγματική ομορφιά αυτού του άσχημου  κόσμου. Τα δυνάτα τύμπανα και οι ψυχεδελικές κιθάρες συνθέτουν  μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ενώ δεν λείπει και ο πυλώνας του rhythm section που γεμίζει αρμονικά το εγχείρημα Δυναμικές μελωδίες και χαρακτηριστική δυναμική και χροιά προσδίδουν μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή μουσική άποψη.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET