Despite Everything, Bad Movies, Junkheart

Αθήνα @ Κύτταρο

Despite Everything, Bad Movies, Junkheart Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Despite Everything, Bad Movies, Junkheart
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 6 / 8 e
Ώρα έναρξης 20:45
Σημεία προπώλησης Rhythm Records, Vicious Cycles Athens, Syd, Κομμωτηριο Μπαρ, Big Mouth, Café Βαρνάβα
Διοργανωτής

Οι Despite Everything μετά από έξι μήνες επιστρέφουν στην Αθήνα.

Στις 2 Δεκεμβρίου, θα παρουσιάσουν στο κοινό τον νέο τους δίσκο "Trails" (2016). Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Κύτταρο και μαζί τους θα είναι οι Bad Movies (punk & roll), από Θεσσαλονίκη και οι ντόπιοι Junkheart (punk rock).

Προπώληση: €6
Πορτα: €8

Doors open: 20.45

Σημεία προπώλησης:
Rhythm Records / Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια
Vicious Cycles Athens / Μελανθίου 8, Ψυρρη
Syd / Πρωτογένους 13, Ψυρρή
Κομμωτηριο Μπαρ / Αριστοτέλους 3, Χαλάνδρι
Big Mouth / Αριστοτέλους 8, Χαλάνδρι
Café Βαρνάβα / Πλατεία Βαρνάβα 1, Παγκράτι

Joke’s on Us Video

Listen to "Trails" here

Προπαραγγελίες "Trails" στο: despiteeverything.bigcartel.com

Website
Facebook

Despite Everything

Με βάση τους την Αθήνα και κοινό παρονομαστή το πάθος τους για το δρόμο και τη μουσική, οι Despite Everything μοιράζονται σκηνές, μικρόφωνα, εμπειρίες και υπνόσακους από το 2008 μέχρι σήμερα.

Μετά το δυνατό τους ντεμπούτο με τίτλο "The Dawn Chorus", η μπάντα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το νέο της EP με τίτλο "Trails" στις 18 Νοεμβρίου (μίξη και μάστερινγκ στο “The Blasting Room”, USA) με τη υποστήριξη των Lockjaw Records, No Reason Records, Funk Turry Funk and Cannonball Records. Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία θα πραγματοποιηθούν περιοδείες σε Ελλάδα το φθινόπωρο του ’16  και  Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο την άνοιξη/καλοκαίρι του ’17.

Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν κυκλοφορήσει τρία EP και ένα LP, και έχουν στο ενεργητικό τους κοντά στα 400 live σε Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική και Καναδά καθώς και εμφανίσεις στο FEST/Gainesville,USA, στο Punk Rock Holiday/ Tolmin, Slovenia και στο Rockwave Festival/ Αθήνα.

2009 - In Desperate Times - 7" (DE records)
2010 - With my bear hands - 7" (DE records)
2011 - Split w/ inXsane - 10" (Jumpstart Records, No Reason Records, Not Shy of the DIY, Fond of Life, Moonlee Records)
2012 - Split w/ UNFUN - 7" (ADD Records, Drunken Sailor Records, Hahaha Cool! Record)
2013 - The Dawn Chorus - 12" (DE records)
2014 - The Dawn Chorus - CD (No Reason Records, Playfalse, Hectic Society, Rebuild Collective, Say Cheese, Cats-Aye Records)
2016 - Trails - 12” (Lockjaw Records, No Reason records) - CD (Funk Turry Funk)

Bad Movies

Οι Βad Μovies είναι ένα τετραμελές πανκ ροκ σχήμα από την Θεσσαλονίκη. 12 χρόνια με ασταμάτητες εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε κλαμπάκι,φεστ αλλά και στέκι που εμφανίζονται. Με τρεις δίσκους στο ενεργητικό τους,μια συλλογή κι ένα 7'' συνεχίζουν την πορεία τους με την ίδια λογική και σκέψη "πανκ ροκ - ρ ν ρ ". Οι στίχοι τους,μοιρασμένοι σε ελληνικά και αγγλικά,αγγίζουν ό,τι σκέφτηκες,νοστάλγησες αλλά και μοιράστηκες ως παιδί, έφηβος για κάτι καλύτερο,κάτι μεγαλύτερο,για νύχτες που δεν ήθελες να ξημερώσουν.Ο μόνος δρόμος είναι η ευθεία και ίσως είναι και ο πιο δύσκολος.Με αυτήν την σκέψη συνεχίζουν τον δρόμο τους στην μουσική αυτή διαδρομή υπενθυμίζοντας πως "υπάρχουν σκυλιά που δαγκώνουν ακόμα".

Junkheart

Οι Junkheart σχηματίστηκαν το 2013 στην Αθήνα και παίζουν ελληνόφωνο punk-rock με ακουστικά στοιχεία. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Καμιά Πατρίδα" κυκλοφόρησε το 2014 σε βινύλιο και ο δεύτερος με τίτλο "Τραγούδια του Ανέμου" κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή τον Σεπτέμβρη του 2016 και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει σε split LP με το συγκρότημα "Κροταλίας".

  • SHARE
  • TWEET