Amy Lee: «Πρέπει να ζούμε σε μια κοινωνία όπου είναι εντάξει να υπάρχουν διαφωνίες»

H frontwoman των Evanescence ενθαρρύνει τον κόσμο στις Η.Π.Α. να ψηφίσει

02/11/2020 @ 11:28

Σε συζήτηση με το Loudwire, η τραγουδίστρια των Evanescence, Amy Lee, μίλησε για το πρόσφατο single "Use My Voice" στο οποίο εκφράζεται και πολιτικά.

Σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε: «Ξέρεις, οι αντιδράσεις είναι κάτι στο οποίο δεν θέλω να εστιάσω ιδιαίτερα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τέλεια, είμαι ευγνώμων για αυτά επειδή νιώθω πραγματικά την δυνατότητα να μιλήσω απευθείας και να αντιπροσωπεύσω τον εαυτό μου χωρίς το φίλτρο των δημοσιογράφων, των τίτλων. Πραγματικά τα λατρεύω, αλλά την ίδια στιγμή, νιώθω σαν ο τύπος ανθρώπου που αν δεν ήταν σε μια μπάντα και δεν είχαμε κάτι να προωθήσουμε, δεν θα τα χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα. Αλλά ειδικά τώρα τα χρησιμοποιήσαμε, αφού έπρεπε να είμαστε μακριά από τους οπαδούς».

Για το πως βλέπει τα πράγματα στις Η.Π.Α. αυτόν τον καιρό με τις εκλογές να είναι τόσο κοντά, είπε: «Δεν θεωρώ ότι το να ουρλιάζεις την γνώμη σου θα αλλάξει την άποψη κανενός. Δεν θέλω να προσθέσω κάι σε αυτή την τρέλα. Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο για να στηρίξεις αυτό που πιστεύεις, να το κάνεις με σεβασμό. Για μένα, έφτασα σε σημείο που βλέπω το σωστό και το λάθος, πολλά παίζονται, κόσμος πεθαίνει - πρέπει να κάνουμε κάτι, οτιδήποτε. Χρειαζόμαστε αλλαγή. Οπότε ό,τι μπορώ να κάνω για να βοήθησω την προώθηση της αλήθειας, και να ενθαρρύνω τον κόσμο να ψηφίσει, (καθώς) πιστεύω πως δεν εκπροσωπούμαστε όλοι. Το γεγονός πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το κομμάτι για να ωθήσουμε τον κόσμο να ψηφίσει... Χρησιμοποίησε την φωνή σου! Όχι τη δικιά μου ή κάποιου άλλου. Είμαι ευγνώμων για αυτό το κομμάτι».

«Δεν με ενοχλεί. Έχω αρκετούς ανθρώπους στη ζωή μου, που έχουν διαφορετικές απόψεις, πιστεύω, υπόβαθρο. Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να μας σταματήσει από το να είμαστε φίλοι, ή να μιλάμε μεταξύ μας, ή να είμαστε οικογένεια» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν την ενοχλεί που λόγω των πιστεύω της μπορεί να χάσει οπαδούς. «Το ίδιο ισχύει για τους οπαδούς - δεν με πειράζει αν ο κόσμος δεν συμφωνεί με αυτό που πιστεύω. Πρέπει να ζούμε σε μια κοινωνία όπου είναι εντάξει να υπάρχουν διαφωνίες, γιατί όλοι έχουμε. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να λειτουργούμε μαζί με αυτές»

Δείτε εδώ το videoclip του "Use My Voice" από τον επερχόμενο δίσκο των Evanescence.

  • SHARE
  • TWEET