Electro Vampires, Mind The Trap

Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία

Electro Vampires, Mind The Trap Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία
Συγκροτήματα Electro Vampires, Mind The Trap
Ημερομηνία
Πόλη Τρίκαλα
Χώρος Κεντρική Πλατεία
Διεύθυνση Ερμού & Στουρνάρα 1
Τηλέφωνο 6977580754
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ELECTRO VAMPIRES - MIND THE TRAP live ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Μαρτίου
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 4 ευρώ

Εlectro Vampires: "The Vamps are coming ... thirsty for more"
Διψούν για δημιουργία. Διψούν για dark συνθέσεις. Διψούν για λίγο  όνειρο ακόμη στην rock σκηνή της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Θέλουν κι  άλλο πάθος όταν χαμηλώνουν τα φώτα. Θέλουν κι άλλη δύναμη όταν  ανοίγουν τα μικρόφωνα.

Δεν δημιουργήθηκαν για να γίνουν μια από τα ίδια. Δεν επαναπαύτηκαν σε  έναν δίσκο γι’ αυτό δουλεύουν συνεχώς πάνω σε νέες εμπνεύσεις. Δεν  έπεσαν στο βαρέλι με την τρέλα για την μουσική τυχαία. Lens, Gosha,  Y.O.P.J., Nicolas, Sugar! Πεντάπτυχο σε ρόλους post punkers ακόμη κι  όταν οι ταμπέλες τους ενοχλούν. Γράφουν τις μουσικές τους πάρεα,  παίζουν τις μουσικές τους μόνο με παρέα, μεταδίδουν τις μουσικές τους  σε κάθε παρέα.

Από το 2010 που ένωσαν τις γραμμές τους χωρίς να αρνηθούν τις  προσωπικές επιρροές και το μουσικό παρελθόν τους εξακολουθούν να έχουν  κοινό στόχο την καλή μουσική με διαφορετικό, μοναδικό και απροσδόκητο  τρόπο. Η χημεία τους; Βασισμένη στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της  μουσικής, με έντονα στοιχεία post-punk, αλλά και μελωδίες που  αποτυπώνουν έντονα συναισθήματα. Οι ίδιοι «τσαλακώνονται» on stage  ανάμεσα σε νότες και στίχους και δεν το μετανιώνουν.

Το πρώτο album τους με τίτλο «Behind the eyes of the Shadow»  κυκλοφόρησε το 2012 και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ήταν μια πρώτη έκφραση  της κοινής τους μουσικής φιλοσοφίας. Την παραγωγή του συγκεκριμένου  άλμπουμ έκαναν οι ίδιοι μαζί με τον Νικόδημο Τριαρίδη, ενώ η  ηχογράφηση έγινε στο Sonic Ark studio. Αυτό που δεν ξεχνά κανείς από  τα δισκογραφικά τους βήματα είναι η απογειωμένη αισθητική τους και η  έμφαση που δίνουν στο εικαστικό κομμάτι κάθε δουλειάς τους.

Οι Electro Vampires έχουν στο ενεργητικό τους μια σειρά από σπουδαία  live άλλοτε με τη δική τους σφραγίδα κι άλλοτε σε συνεργασία με  σημαντικούς καλλιτέχνες της ευρύτερης rock σκηνής όπως ο Peter Hook  των Joy Division, οι Puressence, οι Ozric Tendacles, οι Wovenhand, οι  New Model Army, οι Singapore Sling και οι Pierced Arrow. Πολύ συχνά  καταγράφουν τις πρόβες τους, μιας και ανήκουν στις μπάντες που  πειραματίζονται, αυτοσχεδιάζουν και επενδύουν στις εμπνεύσεις των  δυνατών στιγμών τους.

Electro Vampires team:
Lens (κιθάρα)
Gosha (πλήκτρα)
Y.O.P.J. (τύμπανα)
Nikola (μπάσο)
Sugar (vocals)

Mind the trap
Οι mind the trap είναι ένα αγγλόφωνο εναλλακτικό συγκρότημα απο τα  Τρίκαλα που σχηματίστηκαν το 2009. Απο τότε δουλεύουν πάνω σε δικά  τους κομμάτια τα οποία παρουσιάζουν στα live τους. Έχουν σαν βάση την  indie / alternative rock με στοιχεία new wave κ post rock.

Οι mind the trap είναι οι:
Κώστας Νινίκας (τύμπανα)
Αλέκος Πολυμερος (φωνή, κιθάρα)
Χρήστος Καραλής (μπάσο)
Θανάσης Καραγεώργος (κιθάρα).

https://www.youtube.com/watch?v=jusCLE9PKSQ
https://www.youtube.com/watch?v=2HLRxqyZaxQ
  • SHARE
  • TWEET