Με δύο sold out στο Oslo ξεκίνησε η περιοδεία των Madrugada

Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του "Industrial Silence Tour 2019"

06/02/2019 @ 11:07

Madrugada

Industrial Silence European Tour 2019

Τα 2 πρώτα shows της περιοδείας τους στο Oslo Spektrum

Στο παγωμένο Όσλο και στο «καυτό» Spektrum Arena πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του Industrial Silence Tour 2019 των Madrugada. Τα δυο shows των αγαπημένων Νορβηγών έγιναν sold out μέσα σε 48 ώρες, από τη στιγμή της ανακοίνωσής τους, και έτσι το μόνο που έμενε ήταν το team να εκτελέσει το σχεδιασμό της εντυπωσιακής παραγωγής, που έπρεπε να είναι αντάξια της μεγάλης επιστροφής.

Madrugada

Περίπου 20.000 Madrugada fans από τη Νορβηγία αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο (ναι, υπήρξαν αρκετές «αντιπροσωπίες» και φυσικά πολλοί Έλληνες!) γέμισαν αυτά τα δύο βαθιά συναισθηματικά βράδια.

Madrugada

Η σκηνή του Spektrum Arena έμοιαζε με ...διαστημόπλοιο έτοιμο για απογείωση. Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς και στις 20.30 ακριβώς, όπως είχε ανακοινωθεί, οι Madrugada ανέβηκαν στη σκηνή με τις πρώτες νότες του "Vocal". H συγκίνησή τους ήταν ολοφάνερη, όπως και η συγκίνηση του κοινού, που τους υποδέχθηκε με ένα ηχηρό ασταμάτητο χειροκρότημα...

Madrugada

To πρώτο μέρος του (δίωρου) set, όπως είχαν υποσχεθεί, ήταν αφιερωμένο στο "Industrial Silence". Άλλωστε αυτό το reunion γίνεται με αφορμή τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του. Οι Madrugada έπαιξαν όλα τα κομμάτια του δίσκου, κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα το κοινό στην Ελλάδα, καθώς πολλά από τα κομμάτια αυτού του άλμπουμ, έχουν χρόνια να ακουστούν live... To δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο σε Madrugada classics, τα οποία δεν θα αναφέρουμε εδώ, καθώς ο Sivert μας υποσχέθηκε ένα διαφορετικό δεύτερο set, ειδικά για την Ελλάδα.

Sivert Hoyem Ane Brun

Στα highlights της βραδιάς η guest εμφάνιση της υπέροχης Ane Brun που τραγούδησε μαζί με τον Sivert Høyem το "Lift Me", ένα από τα καλύτερα ερωτικά τραγούδια των Madrugada... Φυσικά δεν έλειψε η καθιερωμένη «κάθοδος» του Hoyem στο κοινό στη διάρκεια του "Kids", μόνο που αυτή την φορά ήταν ακόμη πιο πανηγυρική, με εκατοντάδες μπαλόνια να πέφτουν από την οροφή και χρυσά κομφετί να γεμίζουν στην ατμόσφαιρα.

Madrugada

Άψογος ήχος, εντυπωσιακά φώτα και προβολές σε τεράστια led οθόνη. Ο Sivert να φλέγεται επί σκηνής, ο Frodde να είναι εμφανώς βαθιά συγκινημένος και ο Jon να δείχνει ότι πραγματικά το απολαμβάνει... Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν όπως πάντα ο "Viking" Cato Salsa, που έκλεψε το χειροκρότημα και ο ιδιαίτερα αγαπητός Christer Knutsen ενώ στα κρουστά αναγνωρίσαμε τον Erland Dahlen.

Madrugada

Στους ήχους του "If I Can Dream" του Elvis Presley οι Madrugada υποκλίθηκαν και αποχώρησαν.

Πίσω στα καμαρίνια στις κουβέντες επικράτησε η ανυπομονησία τους για τα shows στην Ελλάδα και η υπόσχεση "it will be epic".

Ανυπομονούμε!

ΥΓ 1: Τα δυο βράδια στο Spektrum μαγνητοσκοπήθηκαν και σύντομα, θα είναι διαθέσιμααποσπάσματα από τα shows στο youtube.

YΓ 2: Ο σχεδιασμός της περιοδείας συνεχίζεται, αλλά τα τρία shows της Ελλάδας θα είναι τα μόνα που θα γίνουν στην χώρα μας για τον Απρίλιο - δεν θα υπάρξει άλλη ημερομηνία, παρά την τεράστια ζήτηση.

ΥΓ 3: Κάποιες ελάχιστες θέσεις ήταν κενές... για μια στιγμή νομίσαμε ότι είδαμε εκεί τον Robert Burås, τον Per Eirik Johansen και το Νίκο ...

Madrugada Links:
madrugada.no
facebook.com/madrugada/posts/2321454971233259
instagram.com/madrugadamusic

Οι φωτογραφίες του newsletter είναι του Knut Åserud  και η «on the road» photo από το touring bus των Madrugada είναι του Jon Lauvland Pettersen.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων για τις συναυλίες των MADRUGADA στην Ελλάδα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας!

Θεσσαλονίκη - Παρασκευή 5 Απριλίου - ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ: Helexpo Pavilion 5

Αθήνα - Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena
Sold Out: Κυριακή 7 Απριλίου
Extra Date: Δευτέρα 8 Απριλίου

Μείνετε συντονισμένοι στα δύο event των συναυλιών στο facebook:

Αθήνα
Θεσσαλονίκη

Τιμές εισιτηρίων

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Αθήνα

Προπώληση
Ορθίων (Standing): 35 ευρώ
Καθήμενοι (Seated): 43 ευρώ

Ταμείο
Ορθίων: 40 ευρώ
Καθήμενοι: 48 ευρώ

Θεσσαλονίκη

Η συναυλία είναι Ορθίων (Standing)
Προπώληση: 30 ευρώ
Ταμείο: 33 ευρώ

Σημεία Προπώλησης στην Αθήνα

Δίκτυο viva
Online: viva.gr
Τηλεφωνικά: στο 11876

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης).

Δίκτυο Public
Public on line
Kαταστήματα Public
Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489

Σημεία Προπώλησης στη Θεσσαλονίκη

Στο Δίκτυο Viva

Επιπλέον στα: Musicland, Μητροπόλεως 102
τηλ.:2310 264 880 και Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα τηλ.: 231 054 4304

Προσοχή

Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Η παραγωγός εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για τη γνησιότητά τους.

Πρόσβαση στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do Arena), Μωραϊτίνη 2.

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking.
Μετρό: Σταθμός "Συγγρού – Φιξ" και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση "Φόρος")
ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση "Φόρος") είτε τραμ / γραμμές "Αριστοτέλης 4" ή "Θουκυδίδης 3" (Στάση "Δέλτα Φαλήρου")
Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου" Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου"
Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση "Φόρος")

Ηelexpo Pavilion 5 (Περίπτερο 5) μέσα στη Δ.Ε.Θ.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET