Νέα video από Judas Priest, Metallica, Linkin Park, Rival Sons και Hellyeah

Clip νέου κομματιού από τους Judas Priest, lyric video από Hellyeah και live video από Metallica, Linkin Park και Rival Sons

25/06/2014 @ 17:23
Λίγες ημέρες έχουν μείνει πλέον μέχρι τη διάθεση του νέου δίσκου των Judas Priest, "Redeemer Of Souls", και οι Βρετανοί δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμη απόσπασπα καινούργιου κομματιού.

Μπορείτε να ακούσετε λοιπόν 35 περίπου δεύτερα από το "Metalizer" στο σχετικό video, που περιλαμβάνει επίσης σύντομα σχόλια των δύο κιθαριστών, Glenn Tipton και Richie Faulkner.



Λίγες ημέρες μετά την διάθεση της στουντιακής εκδοχής του "The Lords Of Summer", οι Metallica ανέβασαν στο YouTube εικοσάλεπτο video, το οποίο περιλαμβάνει αποσπάσματα από meet-and-greet με τον Robert Trujillo, ζέσταμα της μπάντας και τις ζωντανές εκτελέσεις των "Creeping Death" και "The Day That Never Comes" από εμφάνιση στη Νυρεμβέργη.



Οι Linkin Park κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα το "The Hunting Party", και παρουσίασαν στην εκπομπή "Jimmy Kimmel Live" τρία νέα κομμάτια: τα "Until It's Gone", "Guilty All The Same" και "Wastelands".



Οι Rival Sons παρουσίασαν μέσω του Classic Rock, την ακουστική, bluesy εκδοχή του "Open My Eyes", πρώτου single μέσα από το νέο τους άλμπουμ, "Great Western Valkyrie".



Οι Hellyeah κυκλοφόρησαν πριν από δύο εβδομάδες το νέο τους δίσκο με τίτλο "Blood For Blood" και έδωσαν στη δημοσιότητα το lyric video του κομματιού "Moth".
  • SHARE
  • TWEET