Ο λόγος της εξαφάνισης των My Dying Bride

Ο frontman Aaron Stainthorpe εξηγεί…

18/09/2018 @ 13:27

Σε ανακοίνωσή του ο frontman των My Dying Bride, Aaron Stainthorpe,αναφέρεται στον λόγο της εξαφάνισης του συγκροτήματος.

«Πολλοί από εσάς αναρωτιούνται για το τι συνέβη στη μπάντα μετά από την ακύρωση των live εμφανίσεών της, το 2017. Η απάντηση είναι η εξής: Τον Σεπτέμβριο του 2017 η όμορφη κορούλα μου, μόλις πέντε χρονών, διαγνώστηκε με καρκίνο. Το γεγονός συνέτριψε όλη την οικογένειά μου αλλά και τους κοντινούς φίλους, μεταξύ αυτών και τους συνοδοιπόρους μου στους My Dying Bride. Ο τρόμος και ο πανικός που συντροφεύει αυτήν την αρρώστια συνοδεύτηκε από τις απαραίτητες χημειοθεραπείες στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί το παιδί. Μετά από λίγο καιρό ο βασικός όγκος αφαιρέθηκε αλλά είχε ήδη γίνει μετάσταση. Ένα δεύτερο χειρουργείο και οι ραδιοθεραπείες που ακολούθησαν επηρέασαν σημαντικά το μικρό μου πλασματάκι. Ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος. Μετά από την χειρότερο χρόνο της ζωής μας, εν τέλει μας δόθηκε ένα απρόσμενο δώρο το οποίο δίνεται σε ελάχιστους. Είναι, πλέον, καθαρή! Νίκησε μια από τις πλέον αδυσώπητες αρρώστιες. Προφανώς και στο μέλλον θα υποβάλλεται σε συχνές εξετάσεις και εγώ θα παραμείνω για πάντα ανήσυχος». 

Και ολοκληρώνοντας:

«Τα άσχημα νέα, όπως ήταν φυσικό, σταμάτησαν την όποια δραστηριότητα του συγκροτήματος. Πλέον έχουμε ανακτήσει τις δυνάμεις μας, έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε για το επόμενο άλμπουμ, το οποίο είναι, πλέον σχεδόν έτοιμο. Δεν έχω, ακόμα, συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δημιουργική διαδικασία αλλά, αυτές τις μέρες επιστρέφω στον ρόλο μου ως τραγουδιστής και στιχουργός αυτής της εξαιρετικής μπάντας. Επιστρέψαμε!».

  • SHARE
  • TWEET